![]() |
Re: TM-02-KRF Dacia 1310 TLX
Salutare,imi place cum a iesit cu capota neagra,felicitari pt.schimbari:-P
A mea e exact la fel ca a ta ochioasa si cu capota neagra;) numai ca eu inca nu am apucat sa o las mai jos:sadblinky Trage cu ochiu si pe la mine si zi-mi daca iti place:-P https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/91116-ct-01-zmp-dacie-simpla-ta.html Bafta si numai bine cu proiectu in continuare... |
va cam plictisiti acolo in timisoara:))) incearca sa ii pui masca din aceea ingropata neagra toata o sa dea super bine, iti garantez:D
|
eu ce tot ii explic la KRF ? da NU vrea sa inteleaga !!! zice ca e urata ! X(
|
Quote:
p.s. ai putea sa dai jos clantele spate si ochii aia de pisica de pe aripile fatza-spate, mise par hidoare.... si nu am observat daca ai haion cu eleron dala mic negreu, ar fi indicat sati iei unu dala, o sa dea foarte bine :D o sa vezi8) parerea mea:P |
1 mie imi plac mai mult ochiurile alea originalea
2 masina nu o sa ramana fara grile si ochiuri , am mers azi fara doar pentru a imi regla farurile ca imi bateau pe varfu pomului 3 nu o sa elimin stopurile alea de pe lateral nici semnalizarile , nici manerele 4 astea sunt preferintele mele , fiecare dupa placu lui:D:-) |
cam multe preferinte KRF :)) ... ehh ... ne place viata... asta e ... (app,offtopic : m`am interesat de Tico pt proiect`u ala :)) ... pot sa il scot undeva pe la 110 calutzi motor`u original )
|
bv krf e ft important sa ramana masina ta ;)
|
Quote:
ieri iam schimbat telescoapele pe fata , discurile , telescoapele , etrierele , mai niste bucse .... pacat ca nu am niste poze cand o sa dau vre o roata jos de pe fata am sa pun discurile vechi pe langa cele noi sa vedeti diferenta (foto) |
ms de telescoape ....
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Niste poze mai recente ... de ieri mai exact
|
pune-i si eleronul de cauciuc pe portbagaj sa fie un TLX veritabil!
|
Quote:
imi place masina ta arata bine, curata exact cum trebuie,lasata asa cat trebuie singurul lucru care numi place sunt semnalele alea de pe aripi sincer mise par oribile in rest e super marfa masina |
Arata frumos de tot. Felicitari;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:30. |
- Copyright 2026 4Tuning