![]() |
Re: Taximetristii clujeni - discutii
Quote:
=)))))))hahahahahahahahahahaahahahahahahaha!!!! |
Quote:
te-as vedea pe tine daca ti-ar da vre-o 2 picioare in usa ce ai face:rolleyes2 sau poate tu te lasi pagubas si ii respecti pt ca sunt taximetristi sau ti-e teama sa cumva sa anunte indicativ 100 :lol::lol::lol::lol: mai bine, las geamul si il intrebi daca are asigurare |
daca nu stiati dragilor indicativu 100 e interzis... nu mai e voe sa bagi repoede indicativ 100
|
Quote:
|
toata lumea i-ar bate, dar unu nu comenteaza cand are ceva de impartit cu vreun taximetrist... asta imi place mie la voi, scrieti pe forum, toti sunteti zmei, dar fata in fata, apasati repede pe butonul de la inchiderea centralizata ...
|
[QUOTE=DaNuTzU';2177482]muhahahah i-as rupe capu;))) da ma gandeam la tine sti...cat poti fi de violent...avand in vedere ca ai 60 in brat=)))[/QUOTE
:-) :-):-) nu bratul trebuie sa il ai de 60 ci bata de baseball sa ii crepi capu,sau mai bine ii arunci un baros in parbriz ieri am vazut la spitalulu cfr de pe republici 2 taximetristi stateau in drum unu lasa clientul celalalt citea ziarul presupun ca astepta pe cineva pe sensul de urcare,claxonau soferi dar astia nici macar nu se deranjau stateau mai departe linistiti in fata mea era un tip cu un passat o lasat geamul cand o trecut pe langa el si o aruncat o sticla de cola goala pe capota :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
gangsta : nu fac taxi, asa am auzit .. nu mai fi artagos ca nu e frumos;)
|
Quote:
|
am prins si eu destui zmei din astia care lasau geamul si injurau.. si le-a parut rau la toti..
|
Quote:
|
Am avut un mic incident cu un taximetrist in fata la Fashion in P-ta Unirii unde stau taximetristii. I-am dat la unul niste suturi in spate de a vazut stele verzi. Colegii lui care stateau si frecau menta acolo in fata au sters-o repede cand au vazut ca ii scandal. Idiotu ala o chemat politia sa "i-mi arate mie" cine ii el ca ii stie pe politisti. Cand or venit politistii l-au intrebata daca are martori. Zice ala imediat ca-i cheama prin statie pe colegii care au vazut incidentul. Bineinteles ca dupe ce a apelat prin statie ziceau colegii lui ca nu au fost acolo ca nu au vazut, etc. Pana la urma i-am dat o clanta pentru logan ca i-am dat prima data niste suturi si la portiera si asta a fost tot. A... era sa uit scandalul a inceput dupa o faza asemanatoare cu cea povestita de CJ 86 UHE cu parcarea din fata de la central.
|
Vreau sa spun ca sunt multi taximetristi nesimtiti dar foarte multi sunt si oameni de treaba. Pacat ca aia care isi fac treaba nu reactioneaza la magariile pe care le fac multi colegi de-ai lor
|
Quote:
Am vazut anul trecut in vara o faza identica cu ce ai zis tu acolo intr-o seara.Nu stiu dak erai tu, dar imi amintesc ca erau doi tipicu o alfa dak bine imi amintesc, care dupa ce l-au capacit pe taximetrist au intrat in fashion. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning