![]() |
Re: Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale
mi se pare ca o da intr-un mix de noul M3..si Lexus`ul (copie M3) prezentat la Top Gear.. ce a iesit e cam dubios..
|
Quote:
daca tu zici... |
frumoasa...interesanta dar faruriile nu-mi plac deloc
|
mie mi se pare super tare masina sincer! interiorul ala e deosebit ;)
|
Preţurile şi dotările Mercedes-Benz E-Class Coupe
15 Attachment(s)
Preţurile şi dotările Mercedes-Benz E-Class Coupe: dezvăluite oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
Am scris şi văzut până acum nenumărate poze şi prototipuri ale lui E-Class Coupe. În final, putem vedea preţurile şi dotările maşinii acuzate: Mercedes E-Class Coupe 2010, conceput pentru a înlocui CLK-ul şi care beneficiază de un nou şasiu. Aceasta urmează să fie scoasă la vânzare în Europa începând cu luna mai a anului 2009. Deoarece am mai scris despre motorizările Coupe-ului, noutăţile acestei ştiri le reprezintă noutăţile menite a spori confortul şi siguranţa la volan, precum şi preţurile practicate. Confortul este, aşa cum ne-a obişnuit Mercedes, la mare înălţime, acesta fiind asigurat de un sistem de recunoştere a drumului, un altul care reduce impactul cu pietonii (care înţeleg să treacă prin faţa Coupe-ului cu pricina şi nu rămân să-l admire de pe trotuar), faruri adaptive şi suspensii care se mulează pe diferitele tipuri de drum pe care ruleză. Preţurile în Germania, inclusiv TVA, încep de la 44.684,50 euro (cu virgulă, pentru că nemţilor le place să fie precişi) pentru un E 250 CDI sau CGI. Modelul E 350 CDI Coupe costă 48.671 euro, iar E 350 CGI, 51.408 euro. Vârful de gamă – E500 Coupe – este 66.045 euro. |
smecherie
|
preturile suna interesant...cred ca si listele de optionale sunt la fel de interesante
|
coupe`ul arata fenomenal
|
aduce un pic cu noul treiar si a6-le ala nou...babarezi merg ca pe aceeasi tema ca sii celelalte firme nemtesti ...
|
exceptional!
|
2 Attachment(s)
E foarte ,foarte frumosa,dar seamana mult cu Lexus GS
|
seamana tare cu noul m...mai e si pe alb..
|
senzational..si nu sunt la otv
|
Arata simtitor mai bine decat berlina.
|
nota 10+ de la mine arata foarte bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning