![]() |
Re: Mini Cooper S
dar jantele alea Matt Graphite ce zic ? nu va plac a ?:))
|
Quote:
|
Nu raspund la provocari. :lol: Blowwind ai tema pentru acasa:help:cauta grila si prelungirea la bara:peace:
|
i`ll do my homework on monday :D
|
Frumoasa foc masinuta! S-o stapanesti sanatos! Visez la o masinuta dinasta, sper sa stapanesc si eu una intr-o zi! Toate cele bune!
|
Quote:
|
Merci pentru aprecieri :)
|
23 Attachment(s)
Poze noi cu ala micu...:D
|
1 Attachment(s)
As fi vrut si eu poze cu masinutza :cry:
Arata atat de tare incat nu stiu ce ai mai putea sa-i pui. Ia vezi ce zici de un clean look?Pe rosu parca da misto, dar la mine pe negru a facut o mare diferenta cand am dat jos ONE ala.:rolleyes2 E doar o idee sper sa nu te supere! :oops: |
Not bad :D,dar nu cred ca renunt la S :twisted:
|
Quote:
|
Deci al tau e Mini ala de la IDM (nu prea l-am mai vazut in ultimu timp).
PS: acu` e bine ca iti stiu nr de tel cand nu raspunde nimeni la receptie :lol:. Frumos exemplar sa il stapanesti sanatos si fara incidente cu el. L.E. Crezi ca ar incapea un tac(din ala de snook) in el :rolleyes2 ? Incercam cand o mai vad prin parcare ? |
Quote:
|
M-ai prins manumeciu :lol: Intra fara probleme :D Suna-ma cand ai nevoie.Daniele gata cu licenta?Nu uita sa-ti prezinti noua masina tradatorule.:lol:
|
Quote:
In weekend fac poze cu ea curata! :lol: Deocamdata am schimbat placutele + filtru polen ca se cerea. Weekend-ul viitor ai timp ? Bagam o excursie cu buburuzele ? Il luam si pe Radu daca vrea sa vina.(parca asa il cheama scuze daca l-am botezat :oops:) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:30. |
- Copyright 2026 4Tuning