![]() |
Re: E30 - TAXIUL MEU.....
mi s-a parut ca te-am vazut joi in bucuresti si de aia.parea cam turbat ursu caer l-am vazut
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am plecat pe la 2 de acolo.....cu maestru poponete cap de coloana...... si noi dobitoci ne luam dupa el sa ne scoata din bucuresti si.....surpriza.... iesim pe A2:)):)):))......si dai tata dus intors pe o centura d-aia...am facut drumu ala de vreo 3 ori ...ba ca e p-aci ...ba p-acolo....altu ca are el GPS si ne ducea la mama dracu......si arde-o tata in blana pe drumu ala de sareau paznicii din gherete.:)):))..... pina la urma am iesit pe undeva pe stefan cel mare si arde-o iar ca era noapte si strada lata..... multumim pe aceasta cale lui poponete care ne-a scos din bucuresti in vreo ora...:)):))....si uite asa am ajuns acasa pe la 4.30 dimineata..... |
deci voi erati dezorientati aia...yo am crezut ca sunteti turisti germani n cautare de senzati tari
sau poate va alergau ursi;) p.s:poate ne vedem odata pe la corol ca te-am vazut si pe acolo cu baieti...erati in sesiune la "afumat" |
pai nu stiu ce masina ai,nu am cum sa te recunosc......vi tu la noi daca e........
|
cand va mai pierdeti asa in capitala da-ti dreacu un telefon si va ghidam noi
|
Re: E30 - taxiul meu
data viitoare cand vreti sa iesiti din capitala nu mai faceti o ora...o sa faceti vreo 3 :))
|
nu conteaza...imi place.....strazi largi......noaptea liber.....tobele urla....treaba buna.;)
|
Multumesc Tigane...Daca nu eram eu cap de coloana o mai ardeam noi pe centura aia...
Trec de 2 sau 3 intersectii...Ploua..Folie pe Fata..Nu mai Vedeam Nimic...si dau numai inainte :))) La un momendat..il Intreb pe Jaka...Boss ce facem..."Arde`o ma Inainte ca e drumu Bun" Faza Tare: Laur...hai ca am gasit DN...aaaa ba nu...e A2 =)) Dam 2 sau 3 Ture pe centura aia...si o luam dupa Zuv`u... In ideea astha are Gps Frate..si ne baga prin niste Parcari :))) In Final iesim din Bucuresti... O Ardeam Subtire de Vara cu Fratele skama in masina...si la 160..se aude un zgomot metalic asa prin exterioru masinii... eu ca de obicei..detasat..relaxat ..cu tigarea in gura: Skama: Ba Poponete...ce Plm sa auzit Asa...? Eu: Plm...se dezmembreaza ma :))) skama: Ba...Cred ca sa rupt ceva... Eu: Nu ma am trecut pe sub Pasarela si a cazut apa....:))) :))) La Petrom..Boss..Boss...stii ce a zburat :)) Bandoul Cromat de sus =)).... Catraneala Style =)) Data viitoare Il Lasam pe Chioru sa ne Scoata din Bucuresti......Spre Alexandria :))) |
panarama de om!:lol:
Oricum ne-am distrat am facut centura aia de vreo 3 ori !:lol::lol::lol: |
Quote:
|
in seara asta poponete s-a descurcat ca un adevarat taximetrist de capitala....ne-a dus la fix......cu toate ca ne-a bagat printre niste blocuri de am trezit si caini din somn....am ajuns la marele fix.........
caterinca a fost la intoarcere cand un logan 1,4 MPI.:)) si blitzuri pe el ne-a orit sa ne caute de armele disparute de la unitate aia....:)):)) |
domnu ENache dar aveti in talon 14 si dumnevoastra aveti 16!
Nu-i problema sefu punem acu 2 rezerve de 14!:lol: |
Baa:))) eram aseara la Mec,defapt plm am luat mancare si ne-am dus la calblu romanestesc sa manacam si a venit un cabor langa noi sa ne caut de arme,sa ii dam datele:))) Domne nu vezi ca manacam ce dracu ai.De suparare pana am terminat noi de mancat a oprit vreo 4 masini :)))
Ale draqu arme. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning