![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Quote:
e cea mai frumoasa macheta 1/24 a mea:-) |
vrem sa o vedem:D...
|
si haide! cat mai asteptam?
|
Uimestene eddy cu ce ai lucrat acolo o termini pana in 19 sa o pui la best car pe 2009 ?
|
iMI SPUI SI MIE DE UNDE IEI PIESELE ALEA CUM AR FI JANTE,TUBURI NOS,SISTEM AUDIO !!???
|
le face singur
|
Ne poti spune si noua cum le faci si din ce?
|
uitate la tutoriale*****ie.tuburile de nos din pixuri taiate si umplute cu poxilina.sistem audio din casti ,din fundul bateriilor.jante de pe alte masini
|
Quote:
in 2 luni am facut ZXZ, un Edition 30, un Clio sport si .:R-ul toate au poze facute, mai putin .:R-ul, care le va avea zilele astea nu stiu daca o sa-l pun la battle cu ZXZ sunt poze pe blog, in semnatura, cu restul urmeaza zilele astea Quote:
Quote:
|
eddy baga pozele cu edition30 si cu clio ca nu mai am rabdare.....
Oameni buni eddy e un baiat de nota 100 m-am intalnit cu el si nu mai plecam ca vorbeam de tot ce ne venea in cap......salut eddy si sarbatori fericite.....poop |
hahaaa:))aceeasi chestie am patit-o si eu cu vorbitul si intalnitul:))...hai edi hai cu pozele te rugam:D....nu mai avem rabdare:))...dami un "sut" pe mess
|
hai eddy cred ca jumate din forumul asta se roaga de tine ,macar clio-ul sau editon30-ule
|
6 Attachment(s)
Quote:
multumesc la fel si tie alex, cand mai vin pe la Buc sigur ne intalnim sa vorbim mai multe Quote:
|
frumos eddy. nimic mai mult de spus.
LE: merita sa asteptati pana maine.eddy ne pregateste ceva frumos.mi-a aratat ceva pe mess.nu vreau sa stric surpriza. |
frateeee...arata super golf 4...defapt,toate sunt superbe;)....iti mai trebuie golf 2 si esti full:D:D.....multuma bafta si astept diseara prezenatrea tuturor:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning