![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Quote:
|
Quote:
|
Duminica 1 IUNIE la ora 15:00 intalnire X-Team Racing Club Constanta , in parcarea de la aqua magic! Rugam membrii sa faca tot posibilul sa vina! mai multe detalii in cateva zile
|
Hai baietiii!!!!
|
prezent la datorie
|
Urmatorii scrisi nu mai fac parte din X-Team Racing Club Constanta:
1. PAL - dat afara din cauza ne-platii taxei cu restante de 8 luni de zile 2. Mugur VFM/NIA - VW golf V 3. UGN - Logan 4. REY - emi VW golf III 5. Rares 406 6. ciusca SEAT REPET Duminica 1 IUNIE la ora 15:00 intalnire X-Team Racing Club Constanta , in parcarea de la aqua magic! Rugam membrii sa faca tot posibilul sa vina! mai multe detalii in cateva zile De la ultima intalnire s-a stabilit ca taxa sa fie platita odata la 3 luni , de aceea facem intalnirile odata la 3 luni. A.C.S. X-Team Racing Club Constanta |
S-a dus PWR`u .... l-am vandut aseara , e in Bucuresti masina acum.... si tare dor o sa-mi fie de ea! cine are ocazia si chef sa bage bani intr`o masina fara regrete , luati`va urs ca e senzatie.
Sapt viitoare sa vad cu ce ma intorc din Germania , surprize |
celui care i lai vandut este de pe forum , are legatura cu lumea asta ....sau nu ?
@andule .....ce face masina ma ? |
Quote:
|
Quote:
asta e yzfule gandestete ca incepe un proiect nou de sapt viitoare ;) |
Quote:
|
:weee:sal
masina a fost cumparata de fratele meu, si o sa iasa ceva frumos din ea, poate o sai fac un topic, si o sa va tin la curent bafta si apropo are legatura cu ,,lumea asta '';) |
Se referea daca are legatura cu lumea curselor si etc din cat ne stim noi intre cluburile din romania si membrii 4 tuning si etc.
Nu il cunosteam , dar sper sa ii placa masina , din cate am vazut era destul de incantat , eu cel putin am fost si masina isi merita banii aia , o sa-mi fie dor de ea dar sper sa aud numai de bine de ea , sa o faca si mai bine si sa ajunga printre vedetele Bucurestiului bafta |
Quote:
Frate sa o stapaneasca sanatos .... DAR... ti-ai luat URS e ca si cum ti-ai luat nevasta ... mai vrea si aia si aia si deaia si aia ............... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning