![]() |
Re: [My Scoot] Gilera Typhoon
Hai frate ca ti-a iesit super bine, face minuni spray-ul ala. Cat te-a costat pana la urma?
Ps. Sa faci neaparat 11-le ala portocaliu, eventual dunga aia pe fata cum ti-am facut eu in vt, sa-i mai dai culoare. Bravo! Bafta pe viitor!!! pps. Fa ceva cu aripa aia din spate, ca e urata rau asa mare X_X si strica mult din aspect |
1 Attachment(s)
Quote:
or sa urmeze niste pete de culoare...portocalie:X si aripa ma gandesc chiar acum s.o tai |
pareri in leg cu aripa:>?
|
Quote:
|
nici nu aveam de gand sa tai mai mult din ea. mai ales ca imi place sa merg prin offroad cu el.:D
|
1 Attachment(s)
las o asa ca si eu am aripa taiata de tot si la o ploaie stropeste rau pe spate :))
|
1 Attachment(s)
Si eu zic sa lasi aripa mai ales ca umbli offroad. Uite cum arata scuterul meu dupa ce m-a prins ploaia ...
|
in urma cu o saptamana scuterul a primit binemeritatul soc electronic iar eu cursul de legislatie rutiera:D:D:D
|
1 Attachment(s)
Si eu sunt de aceeasi parere, lasa aripa, sau dai o alta forma, putin mai sport daca vrei. :arrow:
|
felix...prefer s.o las atat ca si asa ma stropeste ca dracu:D
|
salutare baieti si fete!
scuterul meu a primit week.endul trecut un contact nou pt ca la cel vechi mi se rupsese cheia. din pacate nu am putut sa.l scot pe cel vechi si am fost nevoit sa.i dau o gaura in carena:|. iar azi a primit un bec xenon albastru si un set de oglinzi:D...poze maine daca nu uit:D |
2 Attachment(s)
pozele promise.....scuzati claritatea
|
cu 2 contacturi arata ciudat :))incearca sa`l acoperi cu ceva daca nu`l poti da jos , parere:)
|
Quote:
|
tare faza cu aripa ... eu nu am apucat sa ii fac o poza ... pusesem prea mult ulei la transmisie ... si a iesit prin gaurica aia de plus ... si se prelingea pe roata ... si mia aruncat pe spate :)) tot scuterul meu era plin de ulei ... iar eu aveam si pe casca :P
ps: vb lu felix ... dao jos si fa ceva sport ... dar deloc nu iti recomand |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning