Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Gilera Typhoon (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/102204-my-scoot-gilera-typhoon.html)

razvan01 09-05-10 11:38

Re: [My Scoot] Gilera Typhoon

Hai frate ca ti-a iesit super bine, face minuni spray-ul ala. Cat te-a costat pana la urma?

Ps. Sa faci neaparat 11-le ala portocaliu, eventual dunga aia pe fata cum ti-am facut eu in vt, sa-i mai dai culoare. Bravo!

Bafta pe viitor!!!

pps. Fa ceva cu aripa aia din spate, ca e urata rau asa mare X_X si strica mult din aspect

cristianic 09-05-10 11:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 3345430)
Hai frate ca ti-a iesit super bine, face minuni spray-ul ala. Cat te-a costat pana la urma?

Ps. Sa faci neaparat 11-le ala portocaliu, eventual dunga aia pe fata cum ti-am facut eu in vt, sa-i mai dai culoare. Bravo!

Bafta pe viitor!!!

pps. Fa ceva cu aripa aia din spate, ca e urata rau asa mare X_X si strica mult din aspect

ms de aprecieri razvan.
or sa urmeze niste pete de culoare...portocalie:X

si aripa ma gandesc chiar acum s.o tai

cristianic 13-05-10 11:54

pareri in leg cu aripa:>?

quick_silver2 15-05-10 18:59

Quote:

Originally Posted by cristianic (Post 3356717)
pareri in leg cu aripa:>?

Sa o lasi asa, pt ca altfel o sa stropeasca.

cristianic 15-05-10 22:00

nici nu aveam de gand sa tai mai mult din ea. mai ales ca imi place sa merg prin offroad cu el.:D

red_eye 17-05-10 08:59

1 Attachment(s)
las o asa ca si eu am aripa taiata de tot si la o ploaie stropeste rau pe spate :))

razvy_91 18-05-10 15:09

1 Attachment(s)
Si eu zic sa lasi aripa mai ales ca umbli offroad. Uite cum arata scuterul meu dupa ce m-a prins ploaia ...

cristianic 30-05-10 22:43

in urma cu o saptamana scuterul a primit binemeritatul soc electronic iar eu cursul de legislatie rutiera:D:D:D

Felix_Arad 31-05-10 16:54

1 Attachment(s)
Si eu sunt de aceeasi parere, lasa aripa, sau dai o alta forma, putin mai sport daca vrei. :arrow:

cristianic 31-05-10 17:29

felix...prefer s.o las atat ca si asa ma stropeste ca dracu:D

cristianic 04-06-10 21:49

salutare baieti si fete!
scuterul meu a primit week.endul trecut un contact nou pt ca la cel vechi mi se rupsese cheia. din pacate nu am putut sa.l scot pe cel vechi si am fost nevoit sa.i dau o gaura in carena:|. iar azi a primit un bec xenon albastru si un set de oglinzi:D...poze maine daca nu uit:D

cristianic 05-06-10 09:52

2 Attachment(s)
pozele promise.....scuzati claritatea

tzku10 05-06-10 09:59

cu 2 contacturi arata ciudat :))incearca sa`l acoperi cu ceva daca nu`l poti da jos , parere:)

cristianic 05-06-10 10:39

Quote:

Originally Posted by tzku10 (Post 3417567)
cu 2 contacturi arata ciudat :))incearca sa`l acoperi cu ceva daca nu`l poti da jos , parere:)

stiu ca nu.i tocmai aspectuos.....o sa incerc sa.l acopar cu fibra sau cel putin sa.l vopsesc....sa se piarda in peisaj

urs_e30 05-06-10 11:03

tare faza cu aripa ... eu nu am apucat sa ii fac o poza ... pusesem prea mult ulei la transmisie ... si a iesit prin gaurica aia de plus ... si se prelingea pe roata ... si mia aruncat pe spate :)) tot scuterul meu era plin de ulei ... iar eu aveam si pe casca :P

ps: vb lu felix ... dao jos si fa ceva sport ... dar deloc nu iti recomand

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning