![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Quote:
sapt asta se face vreo adunare? |
in principiu s-ar face, dar vezi si tu, saptamana trecuta ma anuntasem eu si inca unul..stiu ca doi inseamna o intalnire dar totusi....
|
eu am fost de curiozitate acolo...si spre surpriza mea a venit un baiat care nu s-a anuntat pe forum...un baiat cu un logan rosu...poate pe viitor ne-om strange mai multi
|
Azi(vineri, 19.11.2010), ora 21:00, parcare Finante, in fata la Palatul Copiilor.
20:00 e prea devreme pentru unii. Incerc sa aduc si baietii cu Golfurile (aia multi tare care vin la intalniri :lol: ) si poate asa ne strangem mai multi. Deci, care vii? |
06-MBZ :p voi fi si eu prezent .. un cielo amarat bleu-marin .voi incerca sa mai chem 2-3 prieteni sa vad daca vine cineva...
|
Quote:
|
Hai sa ne intalnim in seara asta (sambata 20.11) in parcare la Galeria Buzau(xxl)...da-ti si voi un raspuns la nr de tel 0769.753.412
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de calitate proasta (cu telefonul) de vineri seara, parcarea de la Finante.
|
Frumos...pacat ca n-am stiut, sigur as fi venit.Eu stiam ceva de sambata seara.
Poate mai facem una saptamana viitoare! ma anuntati si pe mine daca mai faceti vreo intalnire saptamana asta, sau oricand...va rog! id mess: radu_dobrescu_0785 Multumesc!!! |
sambata, 27/10 , ora 21 in parcare la finante urmatoarea intalnire
|
In parcarea de la palatul copchiilor, 27.11, ora 21:00.
|
ok.vin si eu!
|
4 Attachment(s)
Am fost o mana de oameni. Pun si cateva poze (cu telefonul, deci calitate varza).
|
Saptamana asta probabil o sa spunem pas la intalniri datorita vremii.
Insa nu ar fi rau daca am reincepe si noi adunarile saptamanale ce se intamplau acum cativa ani. Ce ziceti? Tot o sa vina primavara in curand, frigul nu cred ca o sa mai tina mult , si nu ar fi rau sa mai organizam si noi cate ceva . |
Bine ar fi sa vina primavara dar cred ca mai avem ceva de aseptat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning