![]() |
Re: Golf 3 vs. ... ?
iese cineva azi pe afara?? deh e uscat..una alta:P?
|
pai da si tu cateva telefoane,app bv de timpul scos,0-100 6,16sec si 0-150 11.6 este bine ce sa zic,bv tie
|
da ms ms ,dar poti fi si tu mai discret?? da si tu un edit la postu de mai sus pls.
|
Quote:
|
Gmeter
|
salutare la toata populatiune
kiki vreau sa imi comfirmi si mie rezultatu fiesta st 150 stock-modificata-----kiki vr6 cine a batut??????. salutare mersi |
confirmam rezultatu
fiesta ST Cosworth modificata 200+ batut--- kiki (cu un bot ~1m de pe loc) fiesta ST Cosworth modificata 200+ luat bataie --- kiki ( tot cu un bot din mers) -daca vrei sa tot auzi asta periodic, si te simti tu bine o sa fac o reclama la tv;) si asa e criza au scazut astia preturile la secunda de reclama;) |
Pff 200 cai din 2 litri de pe ST??ce modificari are masina
on topic la o legala poate "vorbim" -2,5 24 valve compact |
Quote:
|
alecs: vad ca esti din buc..daca nu iti vine rau de la i.....legale....poate o dam mai repede decat 1 legala....da un pm si vb...ca si asa e uscat. iar legat de ST masina trage super, nu zic modificarile sa le zica proprietaru nu imi place sa vb aiurea poate omu nu vrea sa zica...dar trust me....e rau
mad: acum...1 sapt m-am dat cu un OPC 240 + ce o mai avea omu sincer m-a dezamagit...de 4 ori, cea mai buna clasare...2 masini...a ta poate o fi mai rea...o dam la legala daca vi..la libere... legat de timpi...scoti 6 pt ca nu ai blocant asta 1 si 2 cuplu fiind 4 pistoane e mai mic... chiar vreau sa ma incerc cu tine pe une daca ai drum...prin zona fie si raza de 50-100 km call me...lasa un PM cu ID si nr tau, salveaza reputatia opc-ului:P |
ok,vedem-acum am citit datele mai exact ,se pare ca mai trebuie sa lucrez si eu un pic,masina e stock momentan :lol:
|
mi-ar placea sa vad un 2.5 24 stok si cu un sofer bun cum stau...iesi azi?? ca sa vedem difetenta dupa ce o modifici
iar timpii nu vroiam sa se afle....dar laur i-a zis..:| asta e |
Quote:
partea cu blocantul e adevarata, dar legat de cuplu...tu cat cuplu ai? iti raspund si eu dupa (eventual iti pun fisa dyno ca sa nu zici ca vb aiurea). a mea mergea anul trecut cam asa: https://www.youtube.com/watch?v=eSnoJK2_Rw0 |
nush ce avea...nu e de filtru..... de 3 ori ne-am dat, de 2 ori nu se apropia sub 3 masini si o alta data am plecat io putin mai sus, am facut un experiment, si s-a apropiat la 2.
trage ff bine a ta....nu cred ca am sanse totusi sunt multi cai diferenta....dar sunt curios cum stau cu tine...daca reusesc pe plecare sa pun o masina jumate...sunt optimist pt un rezultat....cat de cat bun...la 300 de cai nu ridic nici o pretentie daca imi dai o masina e bine...dar astea sunt speculatii live vom vedea... |
la faza cu cuplu (scuzati cucufunia) ai dat-o`n bara Kiki .. o avea el 4 pistoane da compenseaza mult melcu ala pe care tu nu il ai ;) ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning