![]() |
:lol: :lol: hai ca esti tare n0namee. ai vazut ce colege am..., dar sa vezi ce e in scoala, mori. 8)
|
:( ... nu ma mai joc! Speedy5 sa vezi tu ce offtopic iti dau eu tie de nu duci ... este de vorba de intalniri live in timisoara da? pai si cine zice mah ca eu nu vreau sa ma intalnesc cu bucatile alea? :evil: :evil: :evil:
|
hahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!
|
corse , sa aduci vineri aparatu foto :)
|
Hai ca vin si eu vineri si daca nu uit aduc si eu aparat foto. Be there on friday, fellas! 8)
|
gat sefu, aduk aparatu, tre sa pun bateriile la incarcat. :)
|
pacat :(
mah ..... iar am ratat intalnirea :oops:
mah azi Sambata 05 o sa fie cineva pe acolo la OMV ? hai ca is online toata ziua ies de la servici la 10 -11 dupa aia trec K ? :roll: |
Re: pacat :(
Quote:
Mosu' ... noi nu mergem in OMV! Intalnirile sunt de regula Luni si Vineri de la ora 8 in Dracula! Hai luni (07.06.2004 :D ) la 8 ... in parcare vezi masinile acolo si de obicei mergem la suc pe la 8.30. |
bine zis
hai luni sa te vedem |
it's a date !
luni lucrez da poate poate la un suc pot sa fug pana la dracula !
k ne vedem acolo . |
NOSU, inca nu si-a reparat niculescu spidstaru ?
io am vorbit cu el acu vro luna si a zis ca s-a bagat unu in fata lui si n-a mai putut sa franeze...ce draq ai inkis topicu alalalt ? |
f bine, numa sa nu uiti :) . numa bine
|
mah ati murit ?
nu mai zice nimeni nimic ? |
ce faceti sambata asta ? ca mai apar si eu iara prin timisoara.
ne intalnim la omv ? :D |
mah ... nu a murit nimeni (unu la mana)
doi la mana ... dracula ... sa vii vineri sau lunea viitoare tot in ... DRACULA :D na bun ... acum se aduna astia cu muzica ... noi cu cai ... stam pe afara cred :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning