![]() |
Re: Dacia 1310
2 Attachment(s)
ala niciodata , o ragalie nereusita care mananca timp si nervi si tot nu va merge cum trebuie , asta intr-adevar e ce trebuie
|
Vrei sa facem schimb? :oops::oops:
|
Quote:
Eu am cumparat acum un an unul de la Cristi DVL si functioneaza perfect, tine relantiul ca la o straineza pe injectie..fix fix...plus ca alimenteaza bine motorul, prima camera este pentru mers la consum...iar cea de-a doua pentru "fuga" Cand intra cea de-a doua camera...se simte la pedala un "tac" mic si stiu exact cand intra...plus ca se simte instantaneu...e altceva, mereu am rezerva de putere disponibila. Am avut fel si fel de carburatoare pe motor, dar ca asta nici unul nu s-a comportat. Consumul este insa mare...dar pe mine nu ma intereseaza aspectul asta( ma intereseaza fiabilitatea si stabilitatea motorului in mers)...uneori am avut 12-13 % urban...iar exterior si 6-7, depinzand de greutatea piciorului. |
Inca nu e sigur sigur ce voi pune....dar parca ma indrept din ce in ce mai mult spre carburile de Renault....
|
Sa pui poza cu surpriza ta:lol: sa vada lumea ce ne-am cumparat impreuna:D
Sa moara de ciuda:lol: ia zi? Face lumina?:lol: |
1 Attachment(s)
Sa facem lumina....si la propriu si la figurat...:lol:
Probabil multi vor fi dezamagiti de micile noastre bucurii, dar astea sunt si noi de bucuram de ele la maxim...:-P |
Quote:
|
Poti sa pui si mai puternice...daca vrei sa joci fotbal in nocturna :lol:
|
Quote:
|
Senzational ... vreau si eu patru bucati sa`mi pun in colturile camerei sa ma lumineze ....
|
Este un stop de ceata, dar eu o sa il folosesc pentru frana, sub bara....
A fost o gluma care vad ca a atins niste dimensiuni "fantastice"....:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si ca sa nu moara topicul, un foarte bun prieten a facut si un filmulet...ocazie cu care ii si multumesc
https://www.youtube.com/watch?v=FrDJ0FNyr3o |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning