![]() |
Ok...ai si tu o data dreptate :lol: :lol: :lol:
Eu mi-am facut niste schite pe CAD cu o Supra cu 2 motoare si mai am o idee cu o Supra biturbo si cu Kompressor.....acum poti sa iti dai cu parerea .......mie imi lipsesc pt varianta Bimoto ca.120.000Eur iar asta cu Kompresorul posibil ca in iarna viitoare´sa devina realitate...Dar momentan visez si eu ca altii pe aici :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: loool dz1 acuma iara nu mai pot sa dorm :lol: :lol: vreo saptamana :lol: :lol: chiar poti sami faci rs4 la 700 de cp :lol: :lol: :lol: si sa si reziste nu pot sati platesc in rate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Cata nu cred ca o sa iti mai faca placere sa mergi cu RS4 prin oras cu 700Cp......serios nu mai merge bine sub 4000U/min......pana la 3500U/min ai ca. 100-150Cp si peste ai putere enorma......banuiesc ca cu asa masina ai dormi numai pe autostrada dupa cum te cunosc :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: da asai ai dreptate nu cred ca as mai putea sa circul zilnic cu ea :twisted: dar totusi miar placea sa am 700 de cp :lol: :lol: :lol:
|
te plimb eu in toamna cu Supra si atunci o sa sti cum este sa ai 700Cp :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: lool abia astept sa ma plimbi :lol: 8) :lol:
|
ohohoho :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
DZ1 yo credeam ca ai si tu niste idei din astea mai naspa cat de cat hehe esti tare sa mai zicem, daca iti iese treaba cu compresoru e numai bine auzi ma iei si pe mine cu supra? macar in portbagaj(aduc eu perne) :))) :D :D :D |
va trebui sa te i-au in fata.....portbagajul este plin cu boxe si nu te mai cobori pe picioare de acolo.......daca stau bine si ma gandesc nici din fata nu sau dat multi pe picioare jos :lol: :lol: :lol:
|
:lol: chiar dz1 cum stai in spate??adica daca ai loc destul incap doar 2 nu? :lol: :lol: :lol:
|
daca ma lasi in fata o sa fiu ceva de genu : :shock: :shock: :shock: :shock:
thanks DZ1 u r cool !!!!! |
2 Attachment(s)
:)
|
2 Attachment(s)
Dar de Bmw M3 CSL ce parere aveti?
:D :D :D |
super!!!!!!!!!! :lol:
|
imi place audi rs4 \"famili car\" :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:D
Am intr-un nr din auto motor und sport test comparativ intre M3 e46 si s4 ........Bate m3 din toate pct. de vedere ! Cat despre rs4 tare asa vrea sa vad cum sta langa un m3 CSL !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning