Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - catalyn style (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/100065-machetele-mele-catalyn-style.html)

2010 25-12-10 17:15

Re: Machetele mele - catalyn style

Imi place cum a iesit acest Bmw, alb cu negru e o combinatie foarte buna:!:

radu_bv 26-12-10 13:22

Frumos ce ai facut...dar iti spun sincer ca vopseaua de pe capota fata ti-a iesit urat de tot...puteai sa o retusezi pe ici-pe-colo;)

catalyn style 26-12-10 13:54

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3928296)
Frumos ce ai facut...dar iti spun sincer ca vopseaua de pe capota fata ti-a iesit urat de tot...puteai sa o retusezi pe ici-pe-colo;)

multumesc pentru aprecieri,nu prea a iesit bine izolarea intre vopsele!:cry:

..::AnDy007::.. 26-12-10 17:44

bravo man este superba toata colectia!se pare ca ai ceva timp liber:))

DrifterGT 26-12-10 17:52

Frumoasa colectia! Imi place cum ai facut bmw-ul. Bravo.

catalyn style 15-05-11 21:17

12 Attachment(s)
imi pare bine sa va regasesc! :D am gasit la un prieten o caroserie abandonata(fara roti,fara oglinzi,trebuia vopsita...). chiar m-am mirat ca am vazut macheta dupa acest prototip: Lamborghini Estoque 1/24 Mondo Motors.
am gasit o culoare frumoasa albastra (toate sunt numai gri). am conceput un eleron care cred ca ii lipsea,iar roti am gasit unele de 22" de Lamborghini(i-am pus si discuri). interiorul,din ce am vazut la prototip este bine realizat si a mai primit unele detalii.

MR.STILO 15-05-11 21:27

e chiar reusita macheta,un model rar! :D
felicitari pentru cum ai restaurat! :D

bmwh548 15-05-11 22:03

Vopseaua arata excelent (mai ales in partea din fata). Ar trebui sa-i gasesti niste oglinzi (sau sa fi astupat gaurile cu chit inainte de vopsire).

PS: cum ai facut cu sigla? Ai acoperit-o cu banda inainte de vopsire?

Edit: la o cercetare mai atenta am vazut si micile probleme din partea din spate :P Mai multa rabdare pe viitor la slefuit si rezultatele vor fi pe masura!

eddycdk 16-05-11 11:43

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4327313)
Vopseaua arata excelent (mai ales in partea din fata). Ar trebui sa-i gasesti niste oglinzi (sau sa fi astupat gaurile cu chit inainte de vopsire).

PS: cum ai facut cu sigla? Ai acoperit-o cu banda inainte de vopsire?

Edit: la o cercetare mai atenta am vazut si micile probleme din partea din spate :P Mai multa rabdare pe viitor la slefuit si rezultatele vor fi pe masura!

arata bine, mie imi plac cel mai mult jantele, dau extrem de bine pe masina!
emblema spate cred ca a fost scoasa iar cea fata a fost aplicata ulterior si data cu lac.

igarjoaba 16-05-11 14:24

Quote:

Originally Posted by catalyn style (Post 4327143)
imi pare bine sa va regasesc! :D am gasit la un prieten o caroserie abandonata(fara roti,fara oglinzi,trebuia vopsita...). chiar m-am mirat ca am vazut macheta dupa acest prototip: Lamborghini Estoque 1/24 Mondo Motors.
am gasit o culoare frumoasa albastra (toate sunt numai gri). am conceput un eleron care cred ca ii lipsea,iar roti am gasit unele de 22" de Lamborghini(i-am pus si discuri). interiorul,din ce am vazut la prototip este bine realizat si a mai primit unele detalii.

Salut!
Ai machete foarte frumoase.In special aceasata macheta este un model deosebit si foarte rar.Imi plac foarte mult finisarile si asezarea machetei in poza.Mult succes!

DrifterGT 16-05-11 14:36

Quote:

Originally Posted by igarjoaba (Post 4328690)
foarte rar

:shrug_no::shrug_no::shrug_no: ...

2010 16-05-11 19:34

interesanta macheta si ii sta bine pe culoarea asta

aokimare 16-05-11 21:55

rotile pe lambo - perfect - imi plac mult

All times are GMT +2. The time now is 17:56.

- Copyright 2026 4Tuning