Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > NoSpeedLimit Romania Club

Reply

Thread Tools
Old 28-06-07, 11:11   #376
LMX_Catalin

Stage 3

LMX_Catalin's Avatar

Default Re: TXA - Robert - odihneste-te in pace !!!

Dumnezeu are grija de Robert acum! Noi ne rugam pentru mantuirea sufletului lui!
LMX_Catalin is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 11:53   #377
Treshure

Stage 3

Treshure's Avatar

A plecat cand avea tot ce e mai frumos in viata.. varsta, dragoste si nu in ultimul rand un copil. Nu era momentul ca el sa incheie drumul aici. Din punctul meu de vedere toate evenimentele de ieri nu au fost simple coincidente.. nu stiu ce sa zic.
MARE pacat. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE
Old 28-06-07, 12:03   #378
suparicy

Stock

voi spuneti ce a realizat robert...eu va zic ce nu a realizat el in viata...din cate am inteles eu avea un copil...nu a apucat sa-l vada cand face 18 ani sau prima lui zi de scoala sau care e prima iubire din vata lui...nu a apucat sa mearga la propria nunta....na apucat sa imbatraneasca alaturi de persoana iubita...si multe altele...va las pe voi sa le aflati pe restu...inafara de realizrile lui in lumea curselor ilegale sau legale va mai zic ce a realizat...a lasat familia indurerata, o logodnica in pragul disperarii, un copil fara tata...cred ca sunt mai importante nerealizarile decat realizarile din viata lui...in lumea curselor o
sa apara altu cu o masina mai buna ca a lui sau cu un motor mai smecher ca a lui si care spre deosebire de Robert are un dram de noroc mai mult si viata ii permite sa realizeze mai mule decat el si o sa devina noul rege al soselelor...cu timpu toate realizarile lui o sa devina...era unu care avea nu stiu ce masina...dar suferinta familiei si celor dragi o sa ramana eterna...prin nebunia lui de moment nu doar a adus moartea lui si ci multa nefericire si ce e mai grav ca niciunu nu invata din greselile altora...e mai bine sa mori ca "erou" intr-o masina sau pe un motor decat sa traiesti un pic mai mult...romania din pacate e plina de asa eroi care dupa cateva zile nu mai zice nimeni nimic...pacat
in octombrie 2004 a murit un prieten bun al meu intr-un accident de masina si va spun ca tot ce a lasat in urma e doar suferinta...pacat de logodnica lui, de familia lui care sufera de anunci incontinuu...o clipa de neatentie si totu sa sfarsit nu vreau sa ma intelegeti gresit ca am ceva cu Robert...dar eu fiind din exterior asa vad situatia de fata...sa-i fie tarana usoara...dar pacat pt ce a lasat in urma...sincere condoleante familei si celor dragi...ca ceilalti sigur o sa-l uite repede ca o sa apara un nou rege al undergraund-ului...mare pacat ca a murit un om (
suparicy is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 12:23   #379
andrey17
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 4

andrey17's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Stai linistit ca nu o sa il uitam niciodata pe ROBERT....va ramane mereu in inimile si in mintea noastra nu doar ca un simplu "ala cu motoru"...ROBERT a avut curajul care nu l-au avut si nici o sa il aiba multi de acum incolo si nimeni nu va putea sa fie ca el.....
andrey17 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 12:27   #380
andrey17

Stage 4

andrey17's Avatar

Member of:

Multi te-au urat,multi te-au iubit dar toti te-au respectat...ODIHNESTE-TE IN PACE FRATE....FIE CA DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE TINE...
andrey17 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 12:27   #381
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Va ramane in sufletele noastre pentru totdeauna ...

https://www.youtube.com/watch?v=Qy6H-5EU8Mw

...
TheMendacious is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 12:44   #382
giuliomak
BMW Driver

Stage 5

giuliomak's Avatar

Member of:
[BMW]

R.I.P...de la inmormantare.....mai am si niste poze dar sunt c-am triste...
Attached Files
File Type: 3gp SV_A0009.3gp (288.0 KB, 648 views)
File Type: 3gp SV_A0010.3gp (89.5 KB, 412 views)
File Type: 3gp SV_A0011.3gp (290.3 KB, 392 views)
giuliomak is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 13:05   #383
NSL_KiwY

Stage 5

NSL_KiwY's Avatar

Member of:

Ar fi f bine venit sa pui si acele poze...
NSL_KiwY is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 13:48   #384
Max

Stage 4

Max's Avatar

Dumnezeu sa-l ierte!! Nu te vom uita niciodata ROBERT (
Max is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 13:58   #385
El Vico

Stage 2

El Vico's Avatar

Member of:

Amun filmulet facut de mine cand este dus pe ultimul drum , dar nul pot urca. Ma poate ajuta cineva , se blocheza cand dau upload.....
El Vico is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 14:38   #386
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by suparicy View Post
voi spuneti ce a realizat robert...eu va zic ce nu a realizat el in viata...din cate am inteles eu avea un copil...nu a apucat sa-l vada cand face 18 ani sau prima lui zi de scoala sau care e prima iubire din vata lui...nu a apucat sa mearga la propria nunta....na apucat sa imbatraneasca alaturi de persoana iubita...si multe altele...va las pe voi sa le aflati pe restu...inafara de realizrile lui in lumea curselor ilegale sau legale va mai zic ce a realizat...a lasat familia indurerata, o logodnica in pragul disperarii, un copil fara tata...cred ca sunt mai importante nerealizarile decat realizarile din viata lui...in lumea curselor o
sa apara altu cu o masina mai buna ca a lui sau cu un motor mai smecher ca a lui si care spre deosebire de Robert are un dram de noroc mai mult si viata ii permite sa realizeze mai mule decat el si o sa devina noul rege al soselelor...cu timpu toate realizarile lui o sa devina...era unu care avea nu stiu ce masina...dar suferinta familiei si celor dragi o sa ramana eterna...prin nebunia lui de moment nu doar a adus moartea lui si ci multa nefericire si ce e mai grav ca niciunu nu invata din greselile altora...e mai bine sa mori ca "erou" intr-o masina sau pe un motor decat sa traiesti un pic mai mult...romania din pacate e plina de asa eroi care dupa cateva zile nu mai zice nimeni nimic...pacat
in octombrie 2004 a murit un prieten bun al meu intr-un accident de masina si va spun ca tot ce a lasat in urma e doar suferinta...pacat de logodnica lui, de familia lui care sufera de anunci incontinuu...o clipa de neatentie si totu sa sfarsit nu vreau sa ma intelegeti gresit ca am ceva cu Robert...dar eu fiind din exterior asa vad situatia de fata...sa-i fie tarana usoara...dar pacat pt ce a lasat in urma...sincere condoleante familei si celor dragi...ca ceilalti sigur o sa-l uite repede ca o sa apara un nou rege al undergraund-ului...mare pacat ca a murit un om (

CUm ai spus si tu va aparea altul dar acela va ramane ca multi altii altul TXA A FOST PRIMUL.....asta e diferenta...nu vreau sa intru in conflict doar sa te informez

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 15:10   #387
giuliomak
BMW Driver

Stage 5

giuliomak's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by [-KiwY-] View Post
Ar fi f bine venit sa pui si acele poze...
daca imi permit admin o sa pun si pozele cu el cand era in sicriu!
giuliomak is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 15:18   #388
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

nu asa totusi sa pastram un pic de decenta si sa-l lasam sa se odihneasca in pace....va rog frumos...nici kiar asa....lasati pozele lasati filmele!!!!
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 16:13   #389
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

eu cred ca ar trebui sa ni-l amintim pe robert asa cum era nu cum a murit. si din moartea lui trebuie sa tragem totusi o invatatura. (cu toate ca totul tine de noi) Nu isi au rostul filmele si pozele cu el mort. Sa se odihneasca in pace...
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 16:43   #390
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by yogy View Post
A fost masina lu Rosu ,a lu Turcu' ,lu Jae i sa blocat cutia era sa ia foc o motocicleta ,pe Catala la lovit unu (F Usor) .....
imi pare ff rau pt TXA...pacat... dar nu a fost primu si nu va fi ultimu...

INVATATI CEVA DIN TREABA ASTA...GANDITI-VA CINE VA ASTEAPTA ACASA

si in legatura cu incidentele... o fi un mesaj... da`le naibi de curse ca e mai importanta viata..