voi spuneti ce a realizat robert...eu va zic ce nu a realizat el in viata...din cate am inteles eu avea un copil...nu a apucat sa-l vada cand face 18 ani sau prima lui zi de scoala sau care e prima iubire din vata lui...nu a apucat sa mearga la propria nunta....na apucat sa imbatraneasca alaturi de persoana iubita...si multe altele...va las pe voi sa le aflati pe restu...inafara de realizrile lui in lumea curselor ilegale sau legale va mai zic ce a realizat...a lasat familia indurerata, o logodnica in pragul disperarii, un copil fara tata...cred ca sunt mai importante nerealizarile decat realizarile din viata lui...in lumea curselor o
sa apara altu cu o masina mai buna ca a lui sau cu un motor mai smecher ca a lui si care spre deosebire de Robert are un dram de noroc mai mult si viata ii permite sa realizeze mai mule decat el si o sa devina noul rege al soselelor...cu timpu toate realizarile lui o sa devina...era unu care avea nu stiu ce masina...dar suferinta familiei si celor dragi o sa ramana eterna...prin nebunia lui de moment nu doar a adus moartea lui si ci multa nefericire si ce e mai grav ca niciunu nu invata din greselile altora...e mai bine sa mori ca "erou" intr-o masina sau pe un motor decat sa traiesti un pic mai mult...romania din pacate e plina de asa eroi care dupa cateva zile nu mai zice nimeni nimic...pacat
in octombrie 2004 a murit un prieten bun al meu intr-un accident de masina si va spun ca tot ce a lasat in urma e doar suferinta...pacat de logodnica lui, de familia lui care sufera de anunci incontinuu...o clipa de neatentie si totu sa sfarsit nu vreau sa ma intelegeti gresit ca am ceva cu Robert...dar eu fiind din exterior asa vad situatia de fata...sa-i fie tarana usoara...dar pacat pt ce a lasat in urma...sincere condoleante familei si celor dragi...ca ceilalti sigur o sa-l uite repede ca o sa apara un nou rege al undergraund-ului...mare pacat ca a murit un om

(