Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Voluntari pentru competitia de la Timisoara!
Dupa cum se stie in zona Timisoara dorim sa creem un puternic nucleu automobilistic unde legal Racing sa fie reprezentat in viitor poate doar cu numele dar la cele mai inalte cote.
Pentru asta avem nevoie de sprijin local, care deja exista, dar trebuie bine consolidat.
Rugam persoanele care au experienta in organizarea de evenimente sa ni se alature si sa invete sau sa ne invete cum trebuie sa facem totul in asa fel incat sa iasa un eveniment model.
Cel mai important reprezentant al Legal Racing din Timisoara este deloc necunoascutul Florin Staics cu Subarul albastru invincibil.
Astept sugestii!
__________________ Professional DynoTuning [email protected]
0723691731
Re:
Quote:
Originally Posted by \"akimoto\"
e a saptespea oara cand scrii Florin Staics !
e Staici
Numele de familie al lui Florin este de origine sarba si se scria cu STAICS
fonetic (CS) se citeste (CI).
Exemplu GRUICS se citeste gruici.
Acum nu stiu cum se scrie numele lui in buletin dar originea sarba chiar daca e mica este tredata de nume pentru Florin.
e a saptespea oara cand scrii Florin Staics !
e Staici
Numele de familie al lui Florin este de origine sarba si se scria cu STAICS
fonetic (CS) se citeste (CI).
Exemplu GRUICS se citeste gruici.
Acum nu stiu cum se scrie numele lui in buletin dar originea sarba chiar daca e mica este tredata de nume pentru Florin.
\"cs\" e mai degraba la unguri. La sarbi se mai foloseste \"c\" cu o caciulita. Adica Staic. Nu stiu daca e asa dar este o varianta
Re:
Quote:
Originally Posted by \"twwety\"
am si eu o intrebare : membrii NSL pot participa dupa scandalul asta?
Cred ca glumesti!
Oricine de la orice club poate participa, chiar si independent.
Nu a fost nici un scandal cu NSL, membri NSL in interior au avut discutii.
Legal Racing a adoptat o pozitie mult mai corecta din punct de vedere al clubului organizator si anume nu va mai lua masuri impotriva unui alt club sau membri acestuia atat timp cat respectivi nu gresesc in mod direct fata de LR.
Deci nu vom mai duce razboaiele altora prin intermediul
Clubului Legal Racing, organizator de evenimente auto.