Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
salut baieti acum am revenit salutari la toti membrii noi,am apucat sa citesc ce ati postat de pe 20 pana acum si imi surad unele idei , mai ales aia cu "impuscatu" maine sunt si eu prezent referitor la cotizatie mi se pare corect 10 ron si idea cu 50 la club si 50 la filiala e foarte buna
Quote:
Originally Posted by 59AFA
adityza...as avea o propunere...dak cotizatia este de 5 roni , eu zic sa dam 10 roni...in felul asta 5 roni ii trimitem la centru si 5 roni ramani la filiala bucuresti ... bani cu care putem sa facem diferite chestii pt club...cred k trebuie facut un vot pe tema asta....10 ron nu e suma mare , deci sper sa fiti de acord.eu zic k e in interesul fiecaruia dintre noi...
mA ideea cu alstunu mi se pare si mie super,si knd ne intalnim maine seara poate il si vedem....e o idee super super si cu cotizatia la fel 100 mii nu cred k deranjeaza p nimeni
si sa va spalati masinile
a mea e jegoasa rau sper sa am timp maine sa trec pe la spalatorie
si cu demo car nu stiu ce sa zic... voi ce vreti mai exact sa facem?
asa va vreau oameni buni! entuziasti!!!!
pai cioky, vrem sa facem un demo car, care sa reprezinte clubul, ce sa facem!!!!
p.s. in legatura cu cotizatia vorbim vineri! trebuie sa avem si un scop pt a strange cotizatii!!! nu credeti asta?
Oameni buni .... cu stikarele ce se mai aude? ... dar nu alea vechi ... altele noi? ... io am o surpriza pt voi (oarecum zis surpriza) :P iar ideea cu lastunul ... ... mai bine vb toti face 2 face ...