De astazi 25.08.2006 CrazyDrivers auto Club are un nou sponsor. Este vorba de firma de tuning "AlTuning" (www.************). Prin aceasta calea vreau sa ii multumesc lui Alin pentru ca a facut postibil acest parteneriat intre Auto Club CrazyDrivers si AlTuning.
Jos voi pune stikerul "AlTuning" care cat de curand sper sa il avem pe masinile din bucuresti si nu numai.
Adytzu fa 15 - 16 stikare dalea k io imi umplu masina de asa ceva ... numai sa iasa ceva ... mai multe vb diseara ... (sper sa ajung ) ... BAFTA si bvvvvvvvvvvvvvvvvv aDytZu-le esti peste limita ..ne uimesti :P
Nu zau, stii tu de cati bani este vorba ?
Uite chiar o sa ma interesez, de curiozitate, da' cred ca nu degeaba s-au chinuit astia de la Anonimii atata timp sa intre in legalitate...
Aaa, plus ca mai tb o persoana sa umble dupa aprobari...
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren
Benzin...
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE] [Toyota]
Re: AlTuning sponsor oficial Crazy Drivers
Quote:
Originally Posted by 8852
Asta este de datoria noasta.. si se putea face de fff mult timp, nu e chiar asa costisitoare...
Ma bucur Andrei ca spui chestia asta. Sper data viitoare cand vin in Iasi sa ne intalnim si sa stam de vorba ca sa rezolvi problema asta. Eu o sa ma ocup de bani si tu te vei ocupa de restul. Este OK?
Honda Civic 1994 ..... work in progress .... cand or fi bani