situ ca nu sunt curse ilegale ... dar ziceam de ffa care mi-a propus o liniuta ... atata tot ... ramane pe vineri ... incantat sa va cunosc pe toti
si crezi ca degeaba ti-a trmis-o pe privat?daca vroia sa stie lumea ti-o trimitea dreaq pe forum! hai sa strigam in gura mare ca noi facem curse! ce naiba......deci daca vreti sa va provovcati si sa vb despre vb pe privat nu pe forum!
P.S. bine ai venit!!!!
si crezi ca degeaba ti-a trmis-o pe privat?daca vroia sa stie lumea ti-o trimitea dreaq pe forum! hai sa strigam in gura mare ca noi facem curse! ce naiba......deci daca vreti sa va provovcati si sa vb despre vb pe privat nu pe forum!
P.S. bine ai venit!!!!
hai mai mic nu te enerva faci riduri.
alexblondul sa nu mai vorbeti niciodata asta pe forum. se vorbeste pe forum atunci cand cursele sunt legale. Multumesc.
imi cer mi de scuze pt cele spuse ... nu se va mai intampla ... promit ... micdarau scuze ca te-am enervat ... scuze si tie ... lasati ca ma capaciti vineri
bun venit alexblondul! ma bucur ca filiala din bucuresti incepe sa prinda un contur din c in c mai frumos spor la intalniri baieti si asteptam toti poze de la intalniri felicitari pt progrese
multumesc de primire .. cioky nu am break .. am berlina rosie ... kamicazeee poate ne vedem la iarna ca trec pe la suceava
ma duc la Radauti ... ce zici ??
filiala din sv te ajteapta cu bratele deschise.. asa cum ii ajteptam si pe ceilalti membrii din buc sau din tara.... dar pana in iarna poate organizam o int mare cu toti membrii... c zicetzi?
daaaa , undeva la munte ar trebuii sa fie intalnirea sinaia , brasov ., ceva de genul asta...apropo , sunt printre noi impatimiti ai sporturilor de iarna ?! eu unul sunt , poate dam cateva partii la iarna
@blondu' : id ul meu e garrett_Xb
--------------------------------