16-05-12, 14:34
|
|
 Stage 4
|
Re: DRIFT !!!
Quote:
Originally Posted by adytzu983
PREZENT!!! in afara demonstratiilor de drift de la floreni e primul eveniment de acest fel la care voi fi spectator....
|
sa speram ca o sa fie vreme buna..numa' buna pentru fuuum!!!!!!!!!!!!
|
|
|
16-05-12, 22:43
|
|
Opel Driver
 Stage 4
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by willie
sa speram ca o sa fie vreme buna..numa' buna pentru fuuum!!!!!!!!!!!!
|
si eu sper.... dar daca e sa ne luam dupa cei de la accuweather, doar sambata o sa fie ceva soare, duminica ploaie  sa speram ca se inseala....
|
|
|
25-05-12, 22:10
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [Accelarate Club] [Old School Cars]
|
|
|
|
26-05-12, 10:53
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by miler21
|
apare si luci(EBO)>  )...ast-noapte la ora 3 am dat ultima mana de vopseaaaa>  )....sa vedem ce-o iesi;
|
|
|
28-05-12, 19:52
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Iata si rezultatele dupa etapa de la Suceava ! Voi reveni si cu poze si filmulete cat de curand !!!
|
|
|
31-05-12, 15:05
|
|
Stock
|
Se pare ca Ford-ul lui Mishu nu a ajuns chiar la fier vechi, dar nici mult nu mai are. Pacat ca nu am vazur "Pisicutza" la treaba duminica. Sambata am stat doar 10 minute si nu l-am vazut nici atunci. Daca puneti ceva clipuri video ar fi super.
|
|
|
31-05-12, 19:07
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andygtafan
Se pare ca Ford-ul lui Mishu nu a ajuns chiar la fier vechi, dar nici mult nu mai are. Pacat ca nu am vazur "Pisicutza" la treaba duminica. Sambata am stat doar 10 minute si nu l-am vazut nici atunci. Daca puneti ceva clipuri video ar fi super.
|
https://www.youtube.com/user/miler21?feature=mhee
1. Aveti mai sus un link cu toate battle-urile de la Suceava si de la Iasi !
2. Asta nu e ford-ul care a ajuns la fier vechi....este fordul de strada pe care l-a avut mishoo inainte sa-si cumpere bmw-ul seria 5....
3. Cand ai sa ajungi sa te dai ca Luci, cu acel ford, fara a avea macar suspensie sport, si fara a avea sponsor, atunci sa zici ca masina nu mai are mult pana sa ajunga la fier vechi....totusi un pic de bun simt pentru munca depusa de om la masina !!!
|
|
|
31-05-12, 21:51
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by miler21
https://www.youtube.com/user/miler21?feature=mhee
1. Aveti mai sus un link cu toate battle-urile de la Suceava si de la Iasi !
2. Asta nu e ford-ul care a ajuns la fier vechi....este fordul de strada pe care l-a avut mishoo inainte sa-si cumpere bmw-ul seria 5....
3. Cand ai sa ajungi sa te dai ca Luci, cu acel ford, fara a avea macar suspensie sport, si fara a avea sponsor, atunci sa zici ca masina nu mai are mult pana sa ajunga la fier vechi....totusi un pic de bun simt pentru munca depusa de om la masina !!!
|
lasa miller ca toti is drifteri (cu frana de mana pe zapada)  ) si toti au super majini nu junghiuri si cazane ca ale noastra  multa bafta andygtafan
|
|
|
01-06-12, 15:53
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by KAmikazee2005
lasa miller ca toti is drifteri (cu frana de mana pe zapada)  ) si toti au super majini nu junghiuri si cazane ca ale noastra  multa bafta andygtafan 
|
bine baietiii......bine spus....dar de fapt nici nu trebuia...astea is nijte comentarii de la cnv care banuiesc(sigur) nu au tare mare legatura cu driftul,, sau nu stiu ce inseamna sa faci drift fara bani si fara masina luci a primit "sponzorizare" vopsirea masinii si cauciucuri"la fel cum nici cei care au "sponsorizat" nu au avut mai mult"...aa..si app cei care au fost super sponsorizati ce au facut?o sa se trezeasca sa spuna cineva cv de genu.."frate daca nu ai bani si masina lasa-te"...tin sa il contrazic.....daca ai pasiune si esti sustinut macar moral si tehnic INSISTA...SI VEI REUSI
miller-kamikazee...este sau nu este??
p.s la anu va fi mai bine
Last edited by willie; 01-06-12 at 15:57.
|
|
|
03-06-12, 11:50
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by willie
bine baietiii......bine spus....dar de fapt nici nu trebuia...astea is nijte comentarii de la cnv care banuiesc(sigur) nu au tare mare legatura cu driftul,, sau nu stiu ce inseamna sa faci drift fara bani si fara masina luci a primit "sponzorizare" vopsirea masinii si cauciucuri"la fel cum nici cei care au "sponsorizat" nu au avut mai mult"...aa..si app cei care au fost super sponsorizati ce au facut?o sa se trezeasca sa spuna cineva cv de genu.."frate daca nu ai bani si masina lasa-te"...tin sa il contrazic.....daca ai pasiune si esti sustinut macar moral si tehnic INSISTA...SI VEI REUSI
miller-kamikazee...este sau nu este??
p.s la anu va fi mai bine
|
willie nu are rost sa te cobori la nivelul unora !
Transmisia live de la etapa a 4-a a CNDR din Poiana Brasov poate fi vizionata in facebook: Gearhead Show (GearHead) sau pe site-ul dritr..ro
|
|
|
03-06-12, 14:44
|
|
Stage 2
|
pfff ... ar trebui sa se ia taxa si la etapa de la suceava , k prea multi vin in plus si comenteaza de munca altora... nu stiu nimik despre piloti , despre masinile lor , nu pot sa faca diferenta intre 2 masini ... daca cineva incearca sa faca ceva low buget toata lumea arunca cu pietre ... si andygtafan ti'as dori sa te intalnesti la un semafor cu EBO sa vezi care ajunge mai repede la fier vechi ... salutare baieti si numai rezultate bune ...
|
|
|
03-06-12, 22:05
|
|
Stock
|
Baieti nu dati cu pietre ca nici eu nu vreau sa arunc. Credeti-ma, am tot respectul pentru munca pasionatilor auto si banii investiti de ei. Nu stiam ca EBO-ul nu e aceeasi masina cu care Mishu a concurat prima data. Am si vazut ceva defecte ale caroseriei si mi-am dat si eu cu parerea... Ce-i drept m-a bucurat sa vad masina "la lucru", chiar si cu suspensia actuala. Desi nu sunt pasionat de drift-uri vin de cate ori se organizeaza, doar sa ascult motoarele, sa vad cum au evoluat masinile dpdv tehnic si sa ii sustin pe suceveni. Cu timpul poate mai invat si eu ce inseamna practic munca depusa pentru a face asa ceva.
|
|
|
03-06-12, 22:20
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Baieti nu dati cu pietre ca nici eu nu vreau sa arunc. Credeti-ma, am tot respectul pentru munca pasionatilor auto si banii investiti de ei. Nu stiam ca EBO-ul nu e aceeasi masina cu care Mishu a concurat prima data. Am si vazut ceva defecte ale caroseriei si mi-am dat si eu cu parerea... Ce-i drept m-a bucurat sa vad masina "la lucru", chiar si cu suspensia actuala. Desi nu sunt pasionat de drift-uri vin de cate ori se organizeaza, doar sa ascult motoarele, sa vad cum au evoluat masinile dpdv tehnic si sa ii sustin pe suceveni. Cu timpul poate mai invat si eu ce inseamna practic munca depusa pentru a face asa ceva.
|
suna mai bine....tot timpul o masina de drift o sa fie in construtie  , mereu apare cate cv, mereu vrei mai mult de la ea....intradevar e multa munca dar rezultatul cat de nesemnificativ te impinge sa meri mai departe...
|
|
|
05-06-12, 13:02
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
|
intre EBO si fosta masina de drift a lu mishu... e diferenta mare.... intradevar ambele is ford.. ambele sierra.. ambele rosii.. dar una e limuzina alta hatchback  )
|
|
|
06-06-12, 12:52
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Rezultatele dupa runda a 4-a de la Poiana Brasov !
|
|
|
|
|