Daca cumpar folie...cat ma costa montatu...iere
? Sau cine stie sa puna?
te poate ajuta hutzzy ca are freon si eu as putea monta ... dar trebuie sa cumperi folie din asta care a luat si iere am inteles ca folia cu tot cu autorizatie e undeva la 220
te poate ajuta hutzzy ca are freon si eu as putea monta ... dar trebuie sa cumperi folie din asta care a luat si iere am inteles ca folia cu tot cu autorizatie e undeva la 220
am gasit pe un site cu 80 ron ...folie + autorizatie ..dar nuhstyu ce folie sa iau pe fata..
ma ajutati si pe mn cu o idee. am achizitionat un set de jante pt masina da trebuiesc vopsite si nu stiu ce culoare eu ma gandit la alb lucios voi ce ziceti?
am gasit pe un site cu 80 ron ...folie + autorizatie ..dar nuhstyu ce folie sa iau pe fata..
pai pe fatza sa fie foarte deschisa sa nu ai probleme cu cap de creta de la noi...
Quote:
Originally Posted by umbra09
ma ajutati si pe mn cu o idee. am achizitionat un set de jante pt masina da trebuiesc vopsite si nu stiu ce culoare eu ma gandit la alb lucios voi ce ziceti?
ba frate nu mai induceti oamenii in eroare !!!! folie pe fata nu exista LEGAL!!!!
normal ai voie 30% dar geamurile din fabrica sunt la 28%!!!!!( masurat la mine si la un logan)
asa ca daca va puneti folie pe fatza mai devreme sau mai tarziu tot veti avea probleme!!!
super misto jantele ... frumos ar da cu un crom pe ele ... dar de cromul e ff pacatos (trebuie polishat :-@ curatat ingrijit la anumite intervale de timp) si depinde acum de parerea fiecaruia
ma cam uscat de bani si nu prea mai pot face investiti deci eu m-am gandit la cva mai usor de facut si mai eftin. cam asa cva : da asta is modificate de mn in fotoshop si nu ma prea pricep da ca idee