am fost la test drive.yaris.1.3 ca sa pot sa fac comparatie...
mnah....vine razvan...ma urc la volan..las pe spate scaunul,evident(otzy zice ca is haioasa cind ma vede conducind de pe scaunul din spate),si il iau la intrebari...unde e limitata?...razvan zice ca nu stie...boon aflam...era la 6500...in repetate rinduri...kg?cai?marime cauciuc?....razvan era ocupat sa se tina...boon...ma intorc pe clujului...sub pod am nimerit sa fie liber pe ambele benzi...asa ca m-am folosit de ambele ca sa iau curba respectiva....in a 2-a,aproape de limitare...si se tinea buburuza al naibii de bine,de urlam de bucurie...razvan saracul,sa nu mai zic...dar a supravietuit,si imediat dupa i-am promis,ca gata,m-am cumintit!!! dar a zis ca e ok,ca simte ca tin bine masina...si ca nu a mai fost in asa test drive...
peste citeva zile am fost iara la toyota,si am intrat la baieti....facut cunostinta cu ei...la care reactia a fost "aaa,tu esti aia cu yarisul!"

v-a zis razvan? daaaaaaaaa....de atunci daca zice cineva ca nu merge yarisul se opune vehement...

btw...e o masinuta bijuterie.totul e micut..si finut...suzie e o bruta fata de ea