Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 28-05-06, 16:51   #151
andreasiii

Stock

Default Re: tunatele din oradea!!!

Buna ziua, ma numesc Andrei sint din Satu-Mare si am o nelamurire.Am un Bmw 323 i in 6 pistoane, model 1984 si as vrea o reconditionare interior exterior + mecanica, vopsit, spoilere noi, niste praguri, deci la final un tuning cu bun simt fara exagerari.Deci la aspectul interior si exterior tot ce nu arata bine vreau sa inlocuiesc !

indrumati-ma, deoarece observ tendinta multor "asa zise" firme de tuning ca sa lipeasca doar 2 spoilere pe o masina nou nouta si asta o numesc ei "ARTA" .Ei...lucrurile nu stau chiar asa....sint masini care au nevoie de reparatii tablarie, tapiterii noi,antifoane podea...motor...etc etc./... design interior, ca sa dea un aspect placut si nou masinii!!

Astept vesti
Cu stima
Andrei K
andreasiii is offline   Reply With Quote
Old 28-05-06, 21:12   #152
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by andreasiii
Buna ziua, ma numesc Andrei sint din Satu-Mare si am o nelamurire.Am un Bmw 323 i in 6 pistoane, model 1984 si as vrea o reconditionare interior exterior + mecanica, vopsit, spoilere noi, niste praguri, deci la final un tuning cu bun simt fara exagerari.Deci la aspectul interior si exterior tot ce nu arata bine vreau sa inlocuiesc !

indrumati-ma, deoarece observ tendinta multor "asa zise" firme de tuning ca sa lipeasca doar 2 spoilere pe o masina nou nouta si asta o numesc ei "ARTA" .Ei...lucrurile nu stau chiar asa....sint masini care au nevoie de reparatii tablarie, tapiterii noi,antifoane podea...motor...etc etc./... design interior, ca sa dea un aspect placut si nou masinii!!

Astept vesti
Cu stima
Andrei K
salut!eu sunt mai mult axat pe sisteme audio darrr te pot indruma pentru fiecare pas incepand cu optica exterioara interioara sound paint decupari in caroserie etc...daca vrei sfaturi si realizari da pe privat si te asteptam la noi!!!!

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 28-05-06, 21:49   #153
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

spor la treaba!
Ciky is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -