16-09-06, 22:55
|
|
Stock
|
Cine A Adus Tuningul In Oradea?
votati cine adus tuningul la noi in oras,si in zona de vest.
si fara insulte, jigniri,ca oameni corecti,care vor sa isi exprime punctul de vedere.
|
|
|
17-09-06, 08:35
|
|
 Stage 5
|
Re: Cine A Adus Tuningul In Oradea?
pai din cate stiu...si sa mai vb si pe alt topic despre acest subiect...primi cu mashini tunate era zozo...ervin...sandu...si in rest nici eu nu mai stiu...da k parere prima mashina care mo inebunit cu tuningu a fost calibra`u argintiu alu ervin
|
|
|
17-09-06, 15:40
|
|
Stock
|
ce faci `Momy11` sau mai bine zis Flaviuta?!!
tu cum stai cu tuningu`?mai potzi???
|
|
|
17-09-06, 19:03
|
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
ash zice ca Zozo cu Cougar`u...da` shi Ervin cu golfu` mk1 negru cabrio...erau mai multi...da` ashtia doi is cam primii dupa parerea mea
|
|
|
17-09-06, 20:37
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by hori_cutz_tuning
ash zice ca Zozo cu Cougar`u...da` shi Ervin cu golfu` mk1 negru cabrio...erau mai multi...da` ashtia doi is cam primii dupa parerea mea 
|
si eu iam vazut,eram in tramvai si ma tinea mama de mana
cool nu?!
|
|
|
17-09-06, 21:53
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by jo4nny
ce faci `Momy11` sau mai bine zis Flaviuta?!!
tu cum stai cu tuningu`?mai potzi???
|
nu sunt aia, stiu cine e dar ma confunzi .....
|
|
|
17-09-06, 22:02
|
|
Stock
|
 Am uitat pozele!
|
|
|
18-09-06, 01:17
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Momy11
nu sunt aia, stiu cine e dar ma confunzi .....
|
nu cred ca te confund!
uitate in buletin si vezi
|
|
|
18-09-06, 15:28
|
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
da M!tza stim...Zozo  ...in mare cam asha e...da` nu tre sa`i neglijam pe restu  ...io cand am vazut prima oara cougar`u lu` zozo la ceva show de pe stadionu vointa cu monster trucks & shit aveam 7 ani si stiam cum arata masina originala,a lui era Custom(sa nu zic tuning  )si de atunci am in cap numa` tuning si masini...da` shi cand venea Ervin in fata blocului meu cu golf`u negru cu muzica la maxim...chiar era ceva jmeker la acea vreme,tin minte si show`u de la Biharia..*****ia pe un afis DB Drag Racing...io ca noob mic ce eram atunci mi`a sarit mintea la "Dragster`u" lu` Zozo si m`am rugat de ai mei sa ma duca sa vad cursele de drag-racing  ...oricum cred ca am luat`o putin pe Off-Topic...da` m`a luat valu`  sorry  ...ce vremuri...
|
|
|
18-09-06, 21:56
|
|
 Stage 5
|
Hai ca pana acum am stat si eu sa ma uit ce mai scrieti insa cei care au fost acolo stiu multe . Dupa parerea mea istoria in Oradea arata astfel :
1. A aparut magazinul lui Zozo pe strada Primariei dar daca bine imi aduc aminte era mai mult pe ICE (adica muzica), si s-a facut acel BMW
2. A aparut White Illusion primul adevarat tuned car , nu numai muzica ca si la BMW , adica avea paint , caroserie etc.
3. Asta era punctul (2001) cand ne-am infiintat , adica s-a infiintat Horguem Tuning, si cred ca s-a facut primele importuri oficiale de produse de tuning din Oradea. Imi aduc aminte cum faceam in pivnita acele covoare de aluminiu ce erau in Golful lui Ervin si incercam sa ii explic la lume ce ii tuning la mine acasa si am primit prima incercare de teapa de la o firma de mare renume din domeniul acela de pe acele vremuri.
4. S-a facut primele masini VW Polo a lui Sandu , apoi Golful 3 al lui .
5. A aparut apoi primul Tuning Shop a lui Gabi pe Decebal
Cred ca am surprins cele mai importante momente , daca gresesc ceva cei in cauza astept sa ma corecteze sau sa completeze .
|
|
|
18-09-06, 23:44
|
|
Stage 2
|
Quote:
nu cred ca te confund!
uitate in buletin si vezi 
|
cum poti sa probezi ca eu sunt cine zici ?
vezi-ti baiete de lungu nasului ca nu stii de unde sare iepurele ....
|
|
|
25-09-06, 16:06
|
|
Stage 2
|
Quote:
votati cine adus tuningul la noi in oras,si in zona de vest.
si fara insulte, jigniri,ca oameni corecti,care vor sa isi exprime punctul de vedere.
|
tuningul e un curent , deci de adus nu l-a adus nimeni ... venea el si singur :P
dar ca prim reprezentant al acestiu curent in oradea eu cred ca e Zozo. alti reprezentanti ai acestiu curent ar mai fi ervin , sandu si importatorul nostru de piese si modelatorul in fibra de sticla cu denivelari laci (no offense dar am vazut doar NCZ-ul)
la fel cum vinul e mai bun cu cat e mai vechi cu atat vor fi si ei mai buni
P.S. Definitie: TÚNING, s.n. Acţiune sau preocupare de a îmbunătăţi, regla sau particulariza caracteristicile funcţionale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin). ATENTIE, DEFINITIE NEOFICIALA! - Incorect: tunning.
|
25-09-06, 22:19
|
|
 Stage 5
|
TVM - cred ca ai inteles gresit topicul pe care incercam sa se sugereze "Cine A Adus Tuningul In Oradea? " - adica cine au fost promotorii acestui curent cum l-ai denumit tu .
Cat despre NCZ putin chit si se acopera orice mica denivelatura , restul pe privat!
|
|
|
|
|