Spal masina tot... la 14:10 ajung la LIDL... nimeni nicari... desi merg la lucru da am zis ca macar 10 15 si va cunosc merg.. apoi degeaba.Iar ati si plecat la 2fix?
Spal masina tot... la 14:10 ajung la LIDL... nimeni nicari... desi merg la lucru da am zis ca macar 10 15 si va cunosc merg.. apoi degeaba.Iar ati si plecat la 2fix?
Mda.........cred ca ai mers la alt LIDL grasule........lasa ca vii data viitoare oricum azi mai toti au fost plecati ca de Sarbatori.....oricum dintre cei noi Norby e singurul care se cam tine si de intalniri.......tot respectu......dar sa speram ca pe vitor vor fi si restu......
Daca nu specificati si voi..care Lidl... oricum celalalt e departe de mine si nu apucam sa ajung,si cum eu mereu lucrez... sambata nush... oi vedea la vara ce mai apuc... va salut
Baieti si fete va tzuca CORRADO....La Multi Ani multa fericire multi bani si cel mai important MULTA SANATATE.....si sa speram ca in noul an vor fi toate mai bune....HOHOHO
Baieti si fete va tzuca CORRADO....La Multi Ani multa fericire multi bani si cel mai important MULTA SANATATE.....si sa speram ca in noul an vor fi toate mai bune....HOHOHO