Quote:
Originally Posted by \"valib\"
si cum se ajunge acolo?ca poate vine de ex. soricel din tm...si nu stie...
|
soricel si altcineva strain daca vrea sa ajunga undeva mai bine suna sau e ghidat live decat sa ne apucam sa scriem adresa exacta si traseu cum se ajunge.........zic eu.
Cluburi:
pai....
-
Heat(chiar de acolo am venit amu) ecel mai bine pus la punct,vine crema,shpuma dar e muzica house si de club mai mult,atat
-
Seven, hmm, e la subsol,e misto poate ca cel care-mi place,muzica e un pic mai variata decat Heat si arata si bine,luminile sunt mai putine...lumanari
-
Down Town e chiar super,muzica e cea mai buna dar e full aproape tot timpu,daca nu ai rezervari degeaba mergi,mai ales sambata si cam la fel si un Heat,insa in Heat mai ai ceva sanse, mai mult vineria
-
Red si el e tare dar mai vin si tarani multi si + au scaunele inalte deci....eu nu prea merg....muzica e buna..diversa(e lipt de Down Town)
-
Lords.....hm..e mai inghesuit,e mare da` no,si se bea multa bere e mai pt. rokeri sau oameni care nu chiar le place muzica asta noua gen MTV....nu zic mai multe nu am fost asa des
-
Mirage,manelisti,parca in ceva zi nu sunt manele(sambata),canta Seres,no,si vin astia cu ghiul pe ultmu deget,ciocate,camasa alba etc. si tzoape \"hotarate\"
-
Amnesia,muzica e buna,chiar foarte dar........se \"fumeaza\",si nu Pall Mall,daca ma intelegeti am fost de 2 ori am intrat si iesit si de fiecare data am zis ca eu merg la urgente de usturaturi de ochi.....si e si inghesuiala......in fine
-
Escapee,muzica beton,dar e mai mizerabil si e cea mai mare ingesuiala,azi a pus mama castraveti la borcan da` ei erau mult mai liberi ca si lume aici.
-
Opium.......hmm,langa Escape,ce sa zic.....ah,ah nu ma bag,e aranjat frumos....no coment, nu-mi place asa mult..
-
Byblos,frumos,select,lume buna si obijnuita,muzica ok, mai mult black music,50cent etc. dar e si diversa si e chiar OK.
-
Aristocrat,e cel mai misto daca nu ai rezervari altundeva,muzica e rupere,pe bune adik superOK si ai loc si bineinteles arata foarte frumos,e langa Byblos,de la mine note 10,da nu e prea populat.
-
Joy Club e frumos ,muzica nu stiu,am fost in trecere,e nou si s-a investit mult(plasma)
Toate sunt la o aruncatura de bat una de alta si sunt in centru.
-No Problem e discoteca, nu ca stiu care e diferenta,si e in Rogerius langa piata rogerius,in fine.Vin picicari si smecheri de prin cartier.E mare,cea mai mare cred iar mukica e super,e ok.
Si acum vagaunile de manele:
-
Cherry.............manele,bar tipic manelistilor.....canta unu(Villy)...in fine(canta cel mai bine zic eu,in fine),e langa Byblos
-
Dives,canta unu Bontza si e \"clapar\" Luci(UIA) tzaranu care si-a facut masina numai pt. a agata femei(bai,cu 4000 EU iti luai cate femei vroiai,si mai is unele care nu se uita dupa masina ca is \"hotarate\" din fire)
-
Valentines.....................no coment...yakk....fui
-alte cotloane de genu asta mai sunt dar nu merita efortu de a mai scrie.......care doresc inf. sa ma sune eventual, da` si asta daca imi transfera 1$ inainte ca mi-am pierdut timpu la tel. cu asa ceva
Pt. pizza recomand calduros is aproape oblig:
Emporium, in spate la teatru dar mult mai inspre stanga.Cea mai buna pizza din Roamania,numai sa stiti.
Pt. suc & cofee; toate de pe principala si Colors(poti si mannca si sunt si praji),Danessa, vedeti voi care e mai la indemana,depinde unde sunteti.
prajituri la Pigalle,langa No Problem & Scala
Colors e foarte potrivit de stat la taclale si