Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 20-08-05, 16:52   #1
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Default Cluburi/Discoteci/Baruri - locuri de distractie

pe unde va petreceti timpul liber?
Eu stiu de cluburile Heat, No Problem, Lords si Hipnotic....da nu stiu sa explic cum se ajunge la ele....pentru ca de fiecare data am luat un taxi
ar fi bine sa scrieti si cum se ajunge la ele....pentru cei care doresc sa le viziteze, dar nu sunt de prin zona.
Scrieti si parerea voastra despre ele....
valib is offline   Reply With Quote
Old 20-08-05, 17:34   #2
AleXXL

Stage 5

Downtown,Amnesia,Lions,Beatrix(manele) ... si lista poate continua ...
ziua e frumos la collors,pigalle si lions ...
de obicei ma gasitzi in lords sau in downtown .... sau beatrix ... cateodata mai merg in Santion ... va ajtept p`akolo )
Old 20-08-05, 18:05   #3
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

si cum se ajunge acolo?ca poate vine de ex. soricel din tm...si nu stie...
Old 20-08-05, 18:29   #4
soricel

Stage 4

soricel's Avatar

ma sincer am tot auzit de collors ala.. si no problem... adica pretena mea umbla pe acolo... poate poate chiar vreau sa stiu si eu cum sunt barurile/discotelniciile... poate`mi fac aparitia...
Old 21-08-05, 04:18   #5
flaviutza

Stage 5

flaviutza's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"valib\"
si cum se ajunge acolo?ca poate vine de ex. soricel din tm...si nu stie...
soricel si altcineva strain daca vrea sa ajunga undeva mai bine suna sau e ghidat live decat sa ne apucam sa scriem adresa exacta si traseu cum se ajunge.........zic eu.
Cluburi:
pai....
-Heat(chiar de acolo am venit amu) ecel mai bine pus la punct,vine crema,shpuma dar e muzica house si de club mai mult,atat
-Seven, hmm, e la subsol,e misto poate ca cel care-mi place,muzica e un pic mai variata decat Heat si arata si bine,luminile sunt mai putine...lumanari
-Down Town e chiar super,muzica e cea mai buna dar e full aproape tot timpu,daca nu ai rezervari degeaba mergi,mai ales sambata si cam la fel si un Heat,insa in Heat mai ai ceva sanse, mai mult vineria
-Red si el e tare dar mai vin si tarani multi si + au scaunele inalte deci....eu nu prea merg....muzica e buna..diversa(e lipt de Down Town)
-Lords.....hm..e mai inghesuit,e mare da` no,si se bea multa bere e mai pt. rokeri sau oameni care nu chiar le place muzica asta noua gen MTV....nu zic mai multe nu am fost asa des
-Mirage,manelisti,parca in ceva zi nu sunt manele(sambata),canta Seres,no,si vin astia cu ghiul pe ultmu deget,ciocate,camasa alba etc. si tzoape \"hotarate\"
-Amnesia,muzica e buna,chiar foarte dar........se \"fumeaza\",si nu Pall Mall,daca ma intelegeti am fost de 2 ori am intrat si iesit si de fiecare data am zis ca eu merg la urgente de usturaturi de ochi.....si e si inghesuiala......in fine
-Escapee,muzica beton,dar e mai mizerabil si e cea mai mare ingesuiala,azi a pus mama castraveti la borcan da` ei erau mult mai liberi ca si lume aici.
-Opium.......hmm,langa Escape,ce sa zic.....ah,ah nu ma bag,e aranjat frumos....no coment, nu-mi place asa mult..
-Byblos,frumos,select,lume buna si obijnuita,muzica ok, mai mult black music,50cent etc. dar e si diversa si e chiar OK.
-Aristocrat,e cel mai misto daca nu ai rezervari altundeva,muzica e rupere,pe bune adik superOK si ai loc si bineinteles arata foarte frumos,e langa Byblos,de la mine note 10,da nu e prea populat.
-Joy Club e frumos ,muzica nu stiu,am fost in trecere,e nou si s-a investit mult(plasma)
Toate sunt la o aruncatura de bat una de alta si sunt in centru.
-No Problem e discoteca, nu ca stiu care e diferenta,si e in Rogerius langa piata rogerius,in fine.Vin picicari si smecheri de prin cartier.E mare,cea mai mare cred iar mukica e super,e ok.
Si acum vagaunile de manele:
-Cherry.............manele,bar tipic manelistilor.....canta unu(Villy)...in fine(canta cel mai bine zic eu,in fine),e langa Byblos
-Dives,canta unu Bontza si e \"clapar\" Luci(UIA) tzaranu care si-a facut masina numai pt. a agata femei(bai,cu 4000 EU iti luai cate femei vroiai,si mai is unele care nu se uita dupa masina ca is \"hotarate\" din fire)
-Valentines.....................no coment...yakk....fui
-alte cotloane de genu asta mai sunt dar nu merita efortu de a mai scrie.......care doresc inf. sa ma sune eventual, da` si asta daca imi transfera 1$ inainte ca mi-am pierdut timpu la tel. cu asa ceva

Pt. pizza recomand calduros is aproape oblig: Emporium, in spate la teatru dar mult mai inspre stanga.Cea mai buna pizza din Roamania,numai sa stiti.
Pt. suc & cofee; toate de pe principala si Colors(poti si mannca si sunt si praji),Danessa, vedeti voi care e mai la indemana,depinde unde sunteti.
prajituri la Pigalle,langa No Problem & Scala
Colors e foarte potrivit de stat la taclale si

Fan "Brigada URSULETZE"
flaviutza is offline   Reply With Quote
Old 21-08-05, 05:01   #6
flaviutza

Stage 5

flaviutza's Avatar

Default nu m-a mai lasta sa continuu

Colors e bun pt. adunat ziceam,pt. ca e forte misto si are parcare mare si poti sa-ti vezi \"jucaria\"........nu ca am avea noi -soricel,ceva jucarie.....................................inca.
Old 21-08-05, 10:44   #7
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

Mai ce le stiti mai povestiti la astia mai batrani care nu au asa timp de astea ce mai face tineretul
horguemtuning is offline   Reply With Quote
Old 21-08-05, 10:49   #8
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

Dai si numarul si atunic declaram numarul Tourist Info Hot Line pentru Night Lifeul Oradean?
Old 21-08-05, 13:28   #9
soricel

Stage 4

soricel's Avatar

na.. asa descriere rar mai gasesti... sincer nici nu ma mai duc in cluburile astea ca deja stiu cum e... si cred ca o sa ma plictisesc oricum multumesc flaviutza pt. efortu si timpu acordat sa descrii fiecare club in parte mai ai amprente pe degetele de la atata tastat ?!
soricel is offline   Reply With Quote
Old 21-08-05, 14:56   #10
flaviutza

Stage 5

flaviutza's Avatar

Ha ha ha ,ce scumpi sunteti,......
\"Tourist Info Hot Line pentru Night Lifeul Oradean\"
\"mai ai amprente pe degetele de la atata tastat ?! \"
...........
Old 21-08-05, 17:56   #11
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

Cu placere
Old 21-08-05, 18:29   #12
flaviutza

Stage 5

flaviutza's Avatar

aaaa, si inca o chesti uite,daca aveam atunci numaru teu de tel. te sunam sa-ti zicem,hoooo frana, intoarce capu, HELLLLOOOO! si vene-ai si tu.......
ori lasi un nr. daca vrei, ori il ceri pe a carui vrei din noi sa tinem legatura....
Old 21-08-05, 20:03   #13
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"flaviutza\"
-Lords.....hm..e mai inghesuit,e mare da` no,si se bea multa bere e mai pt. rokeri sau oameni care nu chiar le place muzica asta noua gen MTV....nu zic mai multe nu am fost asa des
eu stiam ca in Lords merg cei care isi cauta jumatatea....de aia sunt asa multi.

dar nu stiu asa bine...ca am fost de vreo 5ori pana acum pe acolo.

a...si in Hip-Notique....merge doar rapp-ul, cred ca asta e baza pe acolo.
e situat pe undeva in Nufaru`
Old 21-08-05, 21:14   #14
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

pentru Flaviutza special si pentru oricine vrea sa ma sune numarul meu e 074268665
Old 21-08-05, 21:16   #15
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

De Club Art din Felix ce ziceti , anul trecut imi placea , anul acesta nu am fost inca ?
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -