Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply
 
Thread Tools
Old 18-12-05, 23:24   #1
DOMY_m3

Stage 5
 
DOMY_m3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 678
Default TUNING A->Z

Salut fratiilor.Sincer sa fiu ,miemi personal totdeauna imi lipsea de pe pagina 4tuning,un topic in care putem vorbi si sa schimbam parerile cu cunoscatori din domeniu,ca unde se incepe si cu ce se termina modificarea a unei masini de strada Dupa voi ce si cum trebe sa facem pe o masina cu care sa nu fie rusine sa ne bagam si in strainatate in competitii.Dati cu parerile si bine ar fii sa ne stabilim un mod de punctaj cu care o sa ne putem decide clasamentul a unei competitii.Adica ar fii foarte frumos (dupa mine)ca la anu clubul noastra din Oradea sa organizeze un concurs care ar fii primul in Romania si la care as putea sa primeasca denumirea PERFORMANCE TUNING COMPETITION .Asta inseamna ca masinile inscrise ar trebui sa treaca prin 10-12 probe.Fiecare proba este punctat de la 1-10.Cine la sfirsitul probelor a strins cea mai mare punctaj , castiga. Probele de ex. ar trebui sa fie: 1)BEST INTERIOR 2)BEST EXTERIOR 3)BEST ROTI 4)BEST PAINT 5)BEST MOTOR (Numai dizain) 6)BEST MUZICA (Numai dizain) 7)DB DRAG CEA MAI FRUMOASA SUNET DE TOBA 9)GARDA LA SOL 10)PROBA DE VITEZA FARA CATEGORII 400 M DUPA CRONOMETRU 11)UN SPECTACOL LA LIBER adica o demonstratie cine ce poate cu masina lui (drift ,cerculete, bourn out, sarituri......ect IN TIMP MAX 5 MINUTE. IN MARE CAM ATAT.CE ZICETI.Un concurs de genu ar inspira pe proprietarii masinilor tuning sa gandeasca in intreaga masina A->Z.Nu ca punem un autocolant pe masina sau o muzica ca lumea si gata ,masina beton.Ci sa fie ok din toate puncturile de vedere.ASTEPT PARERILE VOASTRE
DOMY_m3 is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 18:29   #2
horguemtuning

Stage 5
 
horguemtuning's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,454
Default

Pentru aceea as zice sa facem distinctie intre raceri si tuneri , adica poate fi o masina super tare la motor si super naspa la exterior dar asta i-a fost menirea . De ex. am vazut in Ungaria Ursuletz care era schelet si se ingramadea lumea sa vada o masina de sub 10 sec. . In al doilea rand as zice sa se propuna un juriu atunci profesionisti adica sa inviti din afara pentru a se face juriu la masina la un nivel oarecare nu la nivelul de genul te alud si eu ce faina ti-e masina dar astept sa o lauzi si tu pe a mea asa cum am mai vazut! De ex. asta ce punctaj ar lua is curios, eu zic ca putin insa e adevarata !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pic02_217.jpg
Views:	131
Size:	53.9 KB
ID:	57977   Click image for larger version

Name:	pic01_194.jpg
Views:	182
Size:	41.6 KB
ID:	57978  
__________________

Oferta foarte larga piese si accesorii tuning auto, stocul nostru se improspateaza saptamanal!

Magazinul nou la adresa :Oradea, Matei Corvin 192
Tel: 0747254557 / web: www.horguemtuning.ro www.fk-tuning.ro
horguemtuning is offline   Reply With Quote
Old 27-12-05, 20:20   #3
DOMY_m3

Stage 5
 
DOMY_m3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 678
Default

nimeni mimik? numai laci a avut tupeu la topicul asta?
DOMY_m3 is offline   Reply With Quote
Old 27-12-05, 20:48   #4
valib
Banned

Stage 5
 
valib's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,348
Default

nenea...ca idee ar fi ceva unic...dar...
sa zicem ca eu am motorul modificat masiv...dar in rest nimic....si la concursul de viteza as castiga, dar la restul probelor as pierde. Asa ce castig?mai nimic...
iar cei care au masina pusa la punct de la A la Z nu sunt prea multi...(bine, le au aranjate, frumoase, dar nu competitive)
ar trebui facuta o delimitare....sau nu stiu....sa se faca in cadrul aceluiasi concurs...mai multe subdiviziuni
premiere...sa se faca atat pe subdiviziuni(locul 1, 2, 3, mentiune) cat si per total(adica cel care aduna cele mai multe puncte de la fiecare categorie)
in legatura cu juriul...neaparat sa fie competent....adica sa fie oameni de baza...nu luati de pe strada. Sa fie cineva care chiar stie sa aprecieze un sound, un drift, o janta, etc.
in legatura cu organizarea....sa nu se promita mult(ca asta stie toata lumea sa faca). Mai bine pui mai putin pe afis, dar la concurs sa fie mai mult, sa fie mai beton

cam asta imi vine in minte acum....poate nu e ce trebuia...sau nu la asta te asteptai...
valib is offline   Reply With Quote
Old 27-12-05, 22:53   #5
daflyer_oradea

Stage 5
 
daflyer_oradea's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,901
Default

legat de asa ceva,ar fi o idee de oganizare super buna.
e bine cum zice Domy, numa sa fie destui participanti care sa aiba curaj. cea mai rapida masina (tuing motor, exterior, suspensii, roti), sre exemplu, ia in start punctaj la mai multe categorii. o masina modificata la motor are neaparat si modificari de aerodinamica, si jante/cauciucuri/tobe/suspensie etc...
acuma, cati db baga a un concurs de sunet, asta e altceva.dar o masina peste medie (exemplu pot da 04ARO, ca tot a pornit domy topicu) are sanse mari sa castige...chiar daca nu are cel mai bun sound, cel mai frumos paint exterior, sau cel mai frumos realizat sistem de sunet.
per total, masina lui ar fi in top, la fel cum ar putea fi altele, spre exemplu LGY, care nu are prea amri modificari la motor, in scahimb masiv modificata la exterior si interior, paint suprb interior, sistem de sunet etc...
eu zic ca ar fi ok, sa se puncteze fiecare aspect. dar, pentru un concus, ar trebui un juiu total impartial (de perferinta din strainatate), ca sa nu existe discutii apoi, sau chestii de genu \"ba, mi-esti tovaras, trebuia sa imi dai mai multe puncte\" etc..
ar fi frumos sa reusim sa organizam asa ceva, nu neaparat singuri, ca si club, dar cu putin sprijin de la cei interesati in domeniu, si care ar vrea sa sponsorizeze o manifestare de amploare, care sa fie facuta de romani, sa nu patim cum am patit cu belgienii...\"prietenii\" stiu ce vreau eu sa spun...ca cei care au participat efectiv la ITS pe aeoport, au numai cuvinte \"de lauda\" la adresa lor...stiu eu pe multi care ii cauta sa ii lase fara cauciucui la mertanu ala c-klasse sport coupe
si daca organizam, nu vreau sa avem aceeasi soarta (mai ales ca mai mult umblu pe jos, sunt usor de prins )

mai asteptam pareri
__________________
My wide E36
daflyer_oradea is offline   Reply With Quote
Old 27-12-05, 23:33   #6
valib
Banned

Stage 5
 
valib's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,348
Default

daca imi bag pe oltcit un motor de 300cai...ma ... pe ea de aerodinamica si spoileraie(cred ca intelegi la ce ma refer).
Unii baga banii doar in motor, altii doar in muzica, altii doar in exterior, altii...baga cate putin peste tot ca masina sa fie OK.
legat de juriu...nu cred ca ar fi mare problema, pentru ca cei care sunt in domeniu sunt pasionati, si nu cred ca ar cere nu stiu ce sume pentru participare, si nu ar fi greu de gasit(decat daca se rup in figuri)
sponsori...eu cred ca se gasesc daca umbli in stanga si-n dreapta putin, nu neaparat sa stai la cersit, pentru ca nimanui nu-i strica un sticker mare la intrarea pe aeroport pe care se afla numele lui
ar fi super sa organizam ceva, dar sa stabilim exact ceea ce dorim a se face, sa avem acele puncte din spectacol....si eventual sa mai adaugam, dar sa nu avem in minus, sa ne huiduiasca lumea, sa ne faca de cacao.

Domy...ideea de baza e buna, mai poate fi imbunatatita, si e realizabila.
Sprijin cred ca am primi de la toata lumea, ca toti s-au saturat de facaturi de tuning show-uri, de reclame false, de show-uri promise, de concursuri pierdute printre randuri.
valib is offline   Reply With Quote
Old 28-12-05, 00:02   #7
ZanDer

Stage 5
 
ZanDer's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,913
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default

daca ii sa fie ceva ... daca avetzi nevoie de suport de la cluj ... va sustinem just ask ...
ZanDer is offline   Reply With Quote
Old 28-12-05, 09:58   #8
DOMY_m3

Stage 5
 
DOMY_m3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 678
Default

ASA BAETII.VAD CA IN MARE ATI PRINSI CA CE AM VRUT CU CONCURSUL ASTA.SI VAD CA ATI INTELES SI CHESTIA CA DACA XYZ NU ARE MOTOR PUTERNIC SI O SA FIE ULTIMU LA LINIUTE DAR ARE AUDIO SUPER TARE MAI ARE SANSE SA DEVINA CASTIGOTOR IN GENERAL.
BINEINTELES ASTA AM UITAT SA ZIC CA IN FIECARE PROBA SANT LOCURI 1 2 3...10 DAR TOTUSI IN PLUS SA FACEM UN PUNCTAJ SI CINE CASTIGA ACOLO POATE SA ZICA CA MASINA LUI E CEA MAI TARE.DACA TU NU AI NUMAI O MASINA DE LINIUTE URAT DAR CU UN MOTOR DE 10.000 CP,FOARTE BINE VII FACI PE TOATE LUMEA SI MERGI ACASA.PRIMESTI O DIPLOMA CA LOCUL 1 LA PROBA DE VITEZA.IN GENERAL O SA AIBA 10 PUNCTE DAR IN REST NIMIK.VINE CELALALTU NUMAI LA DB DRAG .PAC .LOCUL 1 LA BD.PLEACA ACASA ARE IN GENERAL 10 PUNCTE.DAR VINE UNU CARE A BAGAT MANA PESTE TOT IN MASINA SI FACE CA:LOCUL 3 LA VITEZA =7 PUNCTE.LOCUL 4 LA DB =6 PUNCTE.LOCUL 2 LA BEST MOTOR=9 PUNCTE.LOCUL 5 LA BEST PAINT =5 PUNCTE.LOCUL 9 LA GARDA LA SOL=1PUNCTE.LOCUL 7 LA BEST INTERIOR 3 PUNCTE. SI ASA MAI DEPARTE SI IN FIECARE PROBA E PREZENT SI FACE CEVA.NORMAL CA NU POATE SA FACA PESTE TOT LOCUL 1.DAR AJUNGE DOAR ATAT SA PRIMEASCA MACAR CEVA PUNCTAJ LA FIECARE PROBA.SI ASA OMUL NOSTRU A STRANS DE EX 61 DE PUNCTE.SI A CASTIGAT LOCUL 1 IN GENERAL. HMMM FRUMOS.RESPECT OMULUI NOSTRU. SPER CA ATI PRINS CE AM VRUT SA ZIC.SI DACA HOTARAM CA FACEM CONCURSUL ASTA AR TREBUI DIN TIMP SA AFISAM PROBELE, DATA , PUNCTAJU SI PREMILE.
PAREREA MEA :PROBELE IN MARE DEJA AM SCRIS.
DATA CINDVA IN MAI (SAU CAND VRETI)
PUNCTAJ(SA AIBA TOATE LUMEA SANSE CAT DE CAT):
LOCUL 1= 10 PUNCTE
2=9
3=8
4=7
5=6
6=5
7=4
8=3
9=2
LOCUL 10=1 PUNCT
MI SE PARE CORECT
IAR CU PREMIILE CUM O SA AVEM SPONZORI.POATE SA FIE SI NUMAI DIPLOME LA FIECARE PROBA DE LA LOCUL 1 PANA LA LOCUL 10 .CA DACA GANDESTI SA ZICEM SANT 10 PROBE ORI 10 LOCURI=100 .NU POTI SA DAI 100 DE PREMII NUMAI DIPLOME.CORECT? DAR IN GENERAL PRIMII 10 AR PUTEA SA PRIMEASCA CEVA PRMII MICI-MARI.
NUMAI CE SE SCRIE DE LA INCEPUT ASA TREBUE SA FACEM SA NU ZICA NIMENI CA A FOST TAPA.ZICEM DIN START CA NUMAI DIPLOMA SI GATA.NU CA (CUN A FOST DE MULTE ORI)PREMII EXTRAORDINARI DE MARE SI DUPA AIA PRIMEAM O CUPA.ORICUM CASTIGATORII IN GENERAL(LA CASTIGATORII EU VORBESC PRIMII 10) CASTIGA RESPECTUL DE LA CEILALTI.CARE DE EX PENTRU MINE PERSONAL CONTEAZA MAI MULT CA ORCE PREMII SAU BANI.
IN MARE CAM ATAT.
AN NOU FERICIT LA TOATA LUMEA.
DOMY_m3 is offline   Reply With Quote
Old 28-12-05, 10:15   #9
criss
Old School Cars

Stage 5
 
criss's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,994
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
[Old School Cars]
Default

Si pe cat timp se vor desfasura toate probele? e cam scurta o zi pt tot
criss is offline   Reply With Quote
Old 28-12-05, 10:24   #10
kupid0n

Stage 4
 
kupid0n's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 206
Default

faina ideie.....in mare vad k deja e rezolvat.......mai trebuiesc rezolvate cateva detalii cum ar fi locul.....la aeroport nu is sigur k ne lasa cel putin nu pe bani putini......iar cu sponsorii ar trebui sa vedem ce ne pot oferi.....bani produse etc......desi nu multi se vor inghesui sa ne ofere nush ce sume de bani pt k ii punem afish la intrare in aeroport ......oricum dak sunt ceva produse mishto le putem da ca premii de ex la locul 10 o pizza la pizzeria X etc.....oricum felicitari pt ideie si speram sa o ducem la capat si sa realizeze.....
kupid0n is offline   Reply With Quote
Old 28-12-05, 10:32   #11
flaviutza

Stage 5
 
flaviutza's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 715
Default

Cand o sa fie sa punem treaba pe picioare eu zic sa mergem sa vorbim cu magazine gen \"Cridem\" (Tuning Shop), Aconalex etc. sa vedem ce zic ei in legatura cu sponsorizarea....... dar si cu firme gen Dorbob, Pentax (ambii baietii de la firmele astea doua sunt pasionati de asa ceva ... )
__________________

Fan "Brigada URSULETZE"
flaviutza is offline   Reply With Quote
Old 28-12-05, 22:19   #12
valib
Banned

Stage 5
 
valib's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,348
Default

ah...si marea mea problema, de fapt eterna problema...MIZERIA.
ar trebui gandita bine faza cu curatenia...(la ITS a ramas o mare de gunoaie, urat...urat...urat de tot)

Domy...ar trebui facut in scris...un plan de batalie....studiate toate aspectele, si peste 2luni sa se inceapa cu sorcova dupa sponsori, loc de desfasurare(eu propun aeroportul, si cred ca...cu ajutorul autoritatilor se va putea rezolva cumva sa fie bine pentru toata lumea), discutiile cu autoritatile, cu politia, cautarea juriului, eventualul concert(asa ar fi frumos), mici, gratar, suc...si alea alea

Trebuie stabilit fiecare ce rol are, ce sa faca....sa nu faca toata lumea acelasi lucru, si mai ales...cine sa faca.

Data: cred ca in mai ar fi bine, desi pana la sfarsitu` lu` iulie lumea e ocupata cu bacu, sesiuni, alea alea, dar se poate rezolva sa fie bine pentru toti.
Durata: eu cred ca daca se incepe la 10fix(organizatorii sa fie prezenti de la 7, totul sa fie pregatit pe ora 9 sa inceapa, si sa inceapa la 10fix), si daca totul e organizat ca la carte...adica la proba best interior....sa fie acordate cate 2min pt fiecare masina de ex, la drift 3min, etc...se poate rezolva foarte bine totul.

Cu stima si respect,
Vali B.
valib is offline   Reply With Quote
Old 28-12-05, 22:50   #13
daflyer_oradea

Stage 5
 
daflyer_oradea's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,901
Default

22 mai...ar fi ideal, si o sa vedem ce si cu facem pana atunci sa fie bine.
daflyer_oradea is offline   Reply With Quote
Old 28-12-05, 23:24   #14
DOMY_m3

Stage 5
 
DOMY_m3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 678
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
22 mai...ar fi ideal, si o sa vedem ce si cu facem pana atunci sa fie bine.
MI SE PARE CA 22 MAI ESTE LUNI DAR POATE EU AM GRESIT.TREBE VAZUT.IN ORCE CAZ DUMINICA . AEROPORTUL AR FII PERFECT. PROBLEMA E CA PRECIS CERE O GRAMADA DE BANI SI CA DACA INRE TIMP SE MODIFICA CU AVIOANELE TREBUE SA MODIFICAM DATA. PROBLEMA CA PENTRU PROBA DE VITEZA E NECESAR AEROPORTU CA MULT AM GINDIT DAR ALTUNDEVA NU AI LOC. SI SA FIM SINCERI PENTRU SPECTATORI (DAR SI PENTRU MINE) CEA MAI ASTEPTATA E LINIUTE SI CUM AR FII AICEA SPECTACOLUL LA LIBER.CA LA DB DRAG CE ESTE? CAT O BAGAT? 156.8 ALA DA. SI CAM ATAT SI EU AM MUZICA IN MASINA SI TUB SI TOT,DAR NU PASIONAZA CHIAR ASA DECAT PROBELE DE PUTERE. ADICA EU NU AM NIMIC CEI CARE ARE SCULA IN PORTBAGAJ DIN POTRIVA TOT RESPECTU DAR EU AM FACUT MUZICA IN ASA FEL SA FIE PLACUT IN MASINA SI NU MA INTERESEAZA CA NU SE AUDE DE LA CEALALTA STRADA CA VIN SAU CATI DB BAGA LA APARAT.SI ASA A FOST GANDIT CA LA CONCURS SA POT SA SCOT USOR SI CE RAMANE SA FIE CAT MAI USOARE. DAR NU ASTA A FOST SUBIECTUL PARDON.DAR NICI NU MAI STIU CE AM VRUT SA ZIC PA
DOMY_m3 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-05, 03:05   #15
buricu

Stage 2
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 60
Default

Domy, nu mai scrie cu litere mari ca e greu de urmarit scrisul
buricu is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -