12-04-08, 20:19
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [AirBrush] [AUDI]
|
Re: AMALGAM
Quote:
Originally Posted by BigDaddy_1112
Ce-o patit Andr3y? Ca nu l-am mai vazut pe-aici de vreun an!
|
a fost Ieri la intalnire.....l-am convins eu ...cred
|
|
|
12-04-08, 21:08
|
|
 Stage 5
|
El sta zilnic pe forum dar ca si vizitator sa nu il vedem noi.
Ce-a patit?....a vb prostii si l-am taxat toti
|
|
|
13-04-08, 12:20
|
|
 Stage 5
|
Sa inteleg ca a primit bann?  Saracu...
|
|
|
14-04-08, 10:08
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by BigDaddy_1112
Sa inteleg ca a primit bann?  Saracu...
|
Nu a primit... si-a dat el singur demisia
|
|
|
14-04-08, 12:18
|
|
|
Racing Syndicate Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [Opel]
|
vad ca HAM a luat ban..
|
|
|
14-04-08, 12:54
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by brummy
vad ca HAM a luat ban..
|
Da si eu am observat,nu stiu exact ce s-a intamplat in perioada cat am lipsit dar am vz ca a intrecut masura pe un thread si a fost sanctionat de Gabi
Toti moderatorii forumului pot da sanctiuni oricarui user.
Moderatorii pot interveni cu modificari doar pe sectiunile unde sunt numiti.
Supermoderatorii pot interveni pe tot forumul.
Pt evitarea acestor neplaceri dati cu ochiul un pic si pe regulament
https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=380&a=46
De retinut:
NU se accepta abaterea de la profilul unui forum. Daca este forum despre masini, atunci se vorbeste numai despre masini - nu publicitate, nu formula 1, nu motoare sau orice altceva. Subiectele "violatoare" vor fi mutate fara avertisment in forumurile corespunzatoare sau vor fi sterse
Se va sanctiona cu asprime atitudinea de "aflare in treaba", "aberare" si "bagare in seama". Toti simtim nevoia de a mai abera din cind in cind - problema este ca nu acesta este locul potrivit. Userul care ignora acest amanunt va trece de la stergerea post-urilor la avertisment si ulterior ban, fara alte explicatii.
Forumul 4tuning nu este o echipa de fotbal, de ping-pong sau de tenis cu piciorul - adica nu avem nevoie de "chibiti" - sinteti primiti cu bratele deschise daca aveti ceva de contribuit la atmosfera generala (in sensul bun), daca aveti ceva de spus, daca aveti o parere pertinenta, pur si simplu daca sinteti in stare. Asa ca sinteti rugati sa numarati cel putin pina la 10 inainte sa scrieti ceva - si, inca odata - numai daca aveti ceva de spus. In caz de "aflare in treaba" va veti regasi cu promptitudine la punctul urmator ( vezi nr. ). In plus, va rugam sa realizati ca acesta este un forum si nu un canal de IRC sau un chat online. Asadar daca aveti nevoie de o discutie urgenta cu cineva, folositi metodele mai sus mentionate si nu un subiect in cadrul acestui forum.
Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE - vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara - chiar si in cadrul Generalitatilor. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fatza locului.
14-04-08, 15:58
|
|
 Stage 5
|
Uite niste adevaruri de care trebuie sa tii cont....io n-am tinut cont de unele si am suferit pedepsele.... 
am primit bann o saptamana ca m-am luat in gura cu cineva pe Filme cu masini etc. si l-am facut taran, incult etc.  (mi-am cerut scuze apoi desi n-a fost vina mea), am primit infractiuni pt: limbaj urat, postare de 3 mesaje in 5 minute, deschidere de threadu-ri care contineau filme postate de altcineva(iarasi nu a fost vina mea)!
|
|
|
15-04-08, 16:40
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Criss nu cred ca Norby (HAM) a jignit pe cineva cu ceva, mai de graba altii l`au jignit pe el cu diferite apelative....
Nu stiam ca prostia se baneaza pe forumu asta...stiam ca se baneaza nesimtirea !
|
15-04-08, 20:05
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Evoluti0n
Criss nu cred ca Norby (HAM) a jignit pe cineva cu ceva, mai de graba altii l`au jignit pe el cu diferite apelative....
Nu stiam ca prostia se baneaza pe forumu asta...stiam ca se baneaza nesimtirea !
|
dupa cum am specificat mai sus , nu cunosc si nu am nici o contributie la banarea lui HAM
|
|
|
15-04-08, 21:30
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Evoluti0n
|
Ma tem ca poate s-a simtit jignit de ceea ce am zis eu...HAMster,ca si ROADster,SPEEDster...el o fi inteles Hamster(adica rozator)...imi pare rau daca s-a simtit jignit.Dar tot nu e un motiv de-a afirma ca Morghen a zis numa prostii.Imi pare rau daca s-a simtit asa,nu am personal nimic cu el,cei ce au apucat sa citeasca inainte de "curatenie" stiu asta.Ma rog,eu nu mai las prins in copilarii din astea.Fiecare poa' sa zica ce vrea,cind vrea,caci,vb. americanilor: "it's a free country".
|
|
|
15-04-08, 22:32
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [Racing Syndicate]
|
Libertate pentru Norby  :d
|
|
|
15-04-08, 23:45
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Norby89
nu m-am suparat pe tine,dar nu mi-o picat prea bine. si daca zici ca fiecare poa sa zica ce vrea,atunci eu de ce am luat ban?ca mi-am spus o parere??oricum a fost pe nedrept,dar nu are rost sa ma cert cu nimeni si niciun moderator ca nu ajung niciunde....asta-i multumesc din partea lor ca am fost la expozitie..ce sa faci...Romania.
|
Ai incercat sa vb cu Gabi? presupun ca doar cateva zile ai ban.
Daca pui problema asa cu expozitiile si crezi ca vreun organizator se va simti obligat fata de tine pt ca l-ai onorat cu prezenta, doar pe tine te va afecta la sentiment.
Altii au trecut prin probleme mai grave in anii trecuti,s-au suparat in acel moment, dar iata ca le-a trecut pana la urmatorul event.
|
|
|
16-04-08, 12:21
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|