masina asta poate sa fie si vopsita in galben mustar combinat cu verde pistruiat ca tot arata bestial...iar singurul lucru urat la ea sunt jentile care sunt mult prea normale(parca at fi KM-uri glumesc) nu sunt asa speciale nu au un design placut ochiului
Originally Posted by steffan
dai atatia bani pe o asemenea masina, esti intre fericitii 300 de cumparatori, te zbati asa mult si totusi nu iti place si vrei sa o modific ), am vazut k cineva a votat k e kitch si nu sar urca la volan, chiar nu ai conduce asa ceva??
poate nu s-ar sui la volan pentru ca nu stiu sa o conduca ... , iar la o asemenea masina eu zic ca nu mai conteaza ce culoare e
deci m`am uitat la rezultatele de la poll ... 3 spuneau ca nu s`ar urca la volan ... multa lume incredibil de proasta si de aberanta. Cred ca daca ar trece una de asta pe langa ei nu ar sti cum sa scoata telefonul mai repede, sa faca poze si ar povesti si la stra stra stra nepoti ce au vazut ei intr`o zi pe strada. Sau poate ii judec eu gresit - poate au bani si ajung sa spuna despre un veyron ca e kitsch.
<< Oare o fi multumit acum de masina sa?! >>
ma daca nu mai e multumit ... sa mi-o dea mie ca o iau eu ...
ON TOPIC: e prea bestiala masina.... ma intreb oare ce masini or conduce aia care zic ca e kitch ??