Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

View Poll Results: Cum vi se pare masina ?
este extraordinara 18 33.33%
e reusita 11 20.37%
e frumosa intr-adevar 14 25.93%
merge 7 12.96%
kitch 4 7.41%
Voters: 54. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 10-07-05, 01:17   #1
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default Blondu (YLA) ... French LOVE !!! :) ...

ALEX (BLONDU')

Masina Marca: PEUGEOT
Model: 307
Motor: 2.0 HDI

* Kit exterior CARZONE SPECIALS
* Set faruri MORETTE
* Jante DEZENT T (17')
* Eleron superior luneta RIEGER
* Set lampi spate si oglinzi FK AUTOMOTIVE
* Sistem de evacuare BORLA
* Sistem de suspensie reglabila H&R

Blondu este membru INSOMNIA RACING
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sab040_257.jpg
Views:	169
Size:	162.9 KB
ID:	33384   Click image for larger version

Name:	sab163_310.jpg
Views:	155
Size:	116.1 KB
ID:	33385   Click image for larger version

Name:	sab047_532.jpg
Views:	122
Size:	129.6 KB
ID:	33386  

Click image for larger version

Name:	sab_tuning___sport_2005_253_208.jpg
Views:	111
Size:	614.6 KB
ID:	33387   Click image for larger version

Name:	sab_tuning___sport_2005_016_234.jpg
Views:	168
Size:	814.8 KB
ID:	33388  
Old 10-07-05, 01:39   #2
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

hmmmmm mie nu imi place doar farurile care sunt bestiale in reste :huh:
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
Old 10-07-05, 13:45   #3
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

este frumoasa intradevar am vazut-o pe viu si este superba...
are o culoare superba pe ea...
kitul exterior de exceptzie...
farurile si stopurile superbe!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 11-07-05, 13:33   #4
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

este o masina superba, e frumoasa din orice unghi ai privi, eu i-am dat vot maxim.
ce poti sa-i reprosezi masinii asteia?
aleks is offline   Reply With Quote
Old 11-07-05, 17:39   #5
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

un singur lucru am de comentat body kil asemanator cu a lui Shaggy .. oricum arata felicitari
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 11-07-05, 18:13   #6
polifem

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

este acelashi body kit ... Carzone Specials ... numai ca a lui Shaggy are evazari!
polifem is offline   Reply With Quote
Old 11-07-05, 22:25   #7
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

este frumoasa masina, dar se vede lipsa unei culori mai excentrice si are ceva lipsa, nu imi dau seama ce dar sigur are ceva lipsa........
se vede la SHAGGY ca are acelasi bodykit, cat de mult inseamna culoarea

o culoare mai interesanta si gata a si iesit o masina superba

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 11-07-05, 23:37   #8
EXKID

Stage 2

Member of:
[Extreme Racing]

De apreciat investitia.....frumos dar pacat ca este un peugeot.
EXKID is offline   Reply With Quote
Old 13-07-05, 00:21   #9
tre

Stage 5

tre's Avatar

optiune mai jos de 'merge' nu exista?
tre is offline   Reply With Quote
Old 13-07-05, 12:37   #10
polifem

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tre :: hyundai coupe 3 2.0l dohc 16v cvvt :: status: stock ::\"
optiune mai jos de 'merge' nu exista?
se pare ca nu exista ... d c intrebi?
Old 14-07-05, 01:59   #11
tre

Stage 5

tre's Avatar

nene moderator, asta ma ataca. uite, se ia de faptu ca masina mea e stock, nu-nteleg de ce face asta, ca doar eu cu manutza mea am scris ca-i stock. nu ma mandresc da chiar e o rusine ca am masina stock? sau ar fi trebuit ca de la dealer sa ma opresc direct la magazinu de...tiuning sa iau neshte plastice sa pun p ea?
Old 14-07-05, 07:49   #12
polifem

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

?!?!?!

ai intrebat shi eu am raspuns! ce e rau in asta?!

sa iti mai zic ca post-ul tau era din start OFFTOPIC?!?!?!?!
Old 14-07-05, 07:52   #13
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

corect, shame on you, trebuia sa-i trimiti un pm lu polifem ...
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 14-07-05, 18:33   #14
tre

Stage 5

tre's Avatar

mmmmda, offtopic auzi...

boon, ontopic:

masina aceasta este frumoasa la prima vedere, masinile marca peugeot sunt in general frumoase. luata la bani marunti insa se observa ceva mici discordante.

spoilerul fatza este bine realizat insa cu prea multe hmm... gaurele de admisie a aerului. fantele din lateralele spoilerului de exemplu incarca inutil aspectul general al masinii. daca prima pereche de fante, cea din interior, poate ca are un oarecare rol in racirea discurilor de frana, cea de-a 2a pereche, cea din exterior, pe langa faptul ca este inutila e destul de posibil sa contribuie la un coeficient aerodinamic scazut al masinii, ea permitand fluxului de aer sa ajunga direct pe suprafata rotii in loc ca acesta sa 'curga' frumos pe laterale.

farurile au un design foarte incarcat. desi stim cu totii ca acest design este destul de 'la moda' el nu face bine aspectului masinii.

pragurile laterale, foarte frumoase la randul lor, nu dau consistenta liniei generale a masinii. conturul curbat al acestora, precum si faptul ca se termina un pic mai sus decat spoilerul dauneaza la randul lor dpdv estetic.

ajungand in partea din spate observam micul eleron ce nu reuseste sa estetizeze mica scapare a designului din fabrica, nereusind nici sa nuanteze in nici un fel linia generala a masinii.

blocurile optice spate au un design cu adevarat frumos insa se poate observa perechea proiector ceata-lampa marsarier. aceasta poate fi mai degraba o scapare a producatorului acestor blocuri optice.

si spoilerul spate este foarte bine realizat, personal il consider a avea o forma foarte inspirata, observandu-se atat fantele laterale ce permit evacuarea partiala a aerului din zona rotilor, precum si decupajul dintre tevile de esapament ce permite trecerea aerului fara restrictii, ajutand, intr-o anumita masura, la stabilitate.

in concluzie elementele folosite sunt de calitate buna si cu un aspect placut, insa in aceasta combinatie nu reusesc sa confere masinii aspectul ce il merita. aceasta masina nu prea imi place, insa ma aflu in imposibilitatea de-a vota corect in sondajul creat.

+ jante
+ tevi esapament
+ oglinzi

- body kit
- faruri
- eleron
tre is offline   Reply With Quote
Old 14-07-05, 22:40   #15
polifem

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tre\"
spoilerul fatza este bine realizat insa cu prea multe hmm... gaurele de admisie a aerului. fantele din lateralele spoilerului de exemplu incarca inutil aspectul general al masinii. daca prima pereche de fante, cea din interior, poate ca are un oarecare rol in racirea discurilor de frana, cea de-a 2a pereche, cea din exterior, pe langa faptul ca este inutila e destul de posibil sa contribuie la un coeficient aerodinamic scazut al masinii, ea permitand fluxului de aer sa ajunga direct pe suprafata rotii in loc ca acesta sa 'curga' frumos pe laterale.
ai raspuns singur la aceasta problema

Quote:
farurile au un design foarte incarcat. desi stim cu totii ca acest design este destul de 'la moda' el nu face bine aspectului masinii.
... DE CE?

Quote:
pragurile laterale, foarte frumoase la randul lor, nu dau consistenta liniei generale a masinii. conturul curbat al acestora, precum si faptul ca se termina un pic mai sus decat spoilerul dauneaza la randul lor dpdv estetic.
daca te uiti mai atent observi ca tot conturul masini este influentat de acest KIT CarzoneSpecials (NU CUSTOM MADE) care ofera o rontujime agresiva colturilor (aproape inexistente) la aceasta masina

pragurile daca ai analiza mai bine ai vedea ca ele pleaca din fata pe linia prizelor de aer laterale ... se face intrepatrunderea in mijloc pentru a se da o linie cu prizele de pe spoilerul spate!! ... sunt uniforme!

Quote:
ajungand in partea din spate observam micul eleron ce nu reuseste sa estetizeze mica scapare a designului din fabrica, nereusind nici sa nuanteze in nici un fel linia generala a masinii.
asta se intampla la toate hatchback`urile ... daca stai sa analizezi mai bine.
acel eleron a fost achizitionat inainte de kit`ul de exterior ... dar este in linie cu acesta. prin prisma rotunjimii pe care o are.

intareshte shi factorul STABILITATE la viteza considerabila tinand masina pe asfalt!

Quote:
blocurile optice spate au un design cu adevarat frumos insa se poate observa perechea proiector ceata-lampa marsarier. aceasta poate fi mai degraba o scapare a producatorului acestor blocuri optice.
INCORECT ... stii foarte bine ca aceste \"scapari\" sunt impuse de cei ce dau autorizatii de functionare (gen TUV ... ) ele trebuie sa fie CLAR vizibile ... d c crezi ca nu te lasa garcea sa iti vopseshti stop`urile cu vopsea?!

Quote:
si spoilerul spate este foarte bine realizat, personal il consider a avea o forma foarte inspirata, observandu-se atat fantele laterale ce permit evacuarea partiala a aerului din zona rotilor, precum si decupajul dintre tevile de esapament ce permite trecerea aerului fara restrictii, ajutand, intr-o anumita masura, la stabilitate.
misto pusa problema

Quote:
in concluzie elementele folosite sunt de calitate buna si cu un aspect placut, insa in aceasta combinatie nu reusesc sa confere masinii aspectul ce il merita. aceasta masina nu prea imi place, insa ma aflu in imposibilitatea de-a vota corect in sondajul creat.
hmmmmm ce alt kit de caroserie ai propune pentru un Peugeot 307 ?

ms :P
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -