Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

Reply

Thread Tools
Old 30-07-11, 13:11   #1
dice18

Stage 5

dice18's Avatar

Talking modificari ciudate si intamplari haioase

O sa va spun cateva intamplari haioase si modificari ciudata care le-am facut la mashina din cauza lipsei banilor ...
Prima mea mashina a fost o dacie 1310 din 1900 toamna k nu mai tin minte exact ... o dacie veche alba cu faruri patrate , si am luat eu permisul acum sa ies cu mashina in oras la plimbare k de eram smecher aveam plasticul la mine si nu mai eram nevoit sa ma plimb pe cate o straduta sa nu ma prinda garda ... si am iest eu cu mai multi prieteni in oras cu furia alba , pe vremea aia mergeam cu 70 si ne lua ameteala de la viteza , o zi doua , trei , o luna doua , si ajung intr-o zi pe strada la bunici , unde aveam toti prietenii si nu ne mai ardea noua de plimbat si de facut toate tampeniile asa k am zis sa stam intr-o parcare eu smecher cum sunt de mic , am zis sa nu mai intorc masina , si am dat cu spatele in timp ce dadeam eu cu spatele linistit a venit o basoalca cu un audi care claxona de mama focului , eu gentleman cum sunt am zis sa dau talpa sa ma bag repede in parcare sa nu tin femeia ocupata , zis si facut apas acceleratia pana la fund motorul se tureaza si furia alba se infige cu curul intr-un stalp ! da sa nu va imaginati ca era un stalpisor micut si firav , era ditai stalpul , 2 persoane deabea ce reuseau sa il cuprinda ... cand am vazut k am dat cu curul in stalp , am vazut negru in fata ochilor si nemaiputand sa ma controlez am iesit din masina si am inceput sa o injur pe tipa din audi , de parca avea femeia vreo vina k erau eu turta si nu ma uitam in spate ... acum tipa a plecat repejor si eu am ramas cu toata gasca de prieteni care radeau de mine , eu acum zic ai ma k se repara ( aveam bara de spate din tabla ) mi-am adus aminte k am o sufa in masina si leg sufa de stalp si de bara , ma buvneste rasul cand ma gandesc cat de inteligent eram , si acum ca am terminat de legat ma bag in masina si oi iau incet incet k imi era frica sa nu imi zmulga dreaq bara , si am incercat usor , usor , nimic , bara tot nu se indrepta , i-am dat mai tare , bara nimic , se tinea bine , pana la urma am zis la dracu , ori o scot , ori daram stalpul , ori o indrept , si am accelerat-o treptat pana am ajuns la fund , da nexam , nu mergea nici una si dintr-o data a inceput sa miroasa a ambreiaj s-a umplut masina de fum si toata strada de lume ... la un moment dat pe strada o familie cu 2 copii mititei cat sa zic pana in 9 ani , iar cand au vazut copii ca ma chinui sa strag stalpul au luat-o la fuga si tipau si urlau k din gura de sarpe k vreau sa le daram stalpul ...

Laguna 2 -1.9dci 120hp
dice18 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-11, 08:14   #2
dice18

Stage 5

dice18's Avatar

Default Re: modificari ciudate si intamplari haioase

se poate inchide !
dice18 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -