Quote:
Originally Posted by PvDTranceAddicted
Prost gust?! Bai baiatule habar n-ai ce vb...nici nu-ti dai seama ca LVMH e cel mai profitabil si cel mai luxuriant grup din lume, plus ca tot ce inseamna LV sunt hand made de oameni cu adevarat priceputi si folosesc cea mai buna piele si cele mai bune materiale posibile. LV a inventat geanta impermeabila si au cele mai bune bagaje din lume. Au o istorie cat n-ai trait u! Nu vb fara non sens, sunt incredibil de frumoase si calitative si LV se da mostenire indiferent de produs!
|
nu ai citit cu suficienta atentie comentariul meu. eu am comentat masina si nu hainele lu' vuitton.
acum, ca sa ma refer la ce zici tu, faptul ca face haine foarte scumpe nu inseamna ca sunt facute cu bun gust, si nu vreau sa spun ca nu sunt facute cu bun gust, doar ca asta nu e un argument, pretul nu exprima calitatea, pretul e stabilit de jocul cererii si al ofertei, cat timp vor exista snobi si preturile vuitton urilor va fi mare
haine hand made de oameni ?
, sa mori tu ! poa' sa fie facute manual de alta specie decat cea umana ?
viutton a inventat geanta impermeabila ? sa mori tu ! asta e tare, sa mor....., n-a inventat si pantofii cu sireturi ?