Salut! Vin si eu cu o provocare: O Dacia Sandero II "preparata" pentru curse, ideea e aceeasi ca la Aston-ul propus de OverdozeCreatives doar ca acum baza va fi acest Sandero II:
ok... daca toata lumea a terminat... poate cineva sa faca pool-ul... am incercat sa-l fac eu dar s-a inchis browserul (toate---si i.e. si chrome si mozilla) cand am incercat sa urc imaginile si n-am timp sa rezolv problema acum... ma cam uraste soarta in ultima vreme...
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Re: Dacia Sandero II---Race Car
Quote:
Originally Posted by bogdan_bp
ok... daca toata lumea a terminat... poate cineva sa faca pool-ul... am incercat sa-l fac eu dar s-a inchis browserul (toate---si i.e. si chrome si mozilla) cand am incercat sa urc imaginile si n-am timp sa rezolv problema acum... ma cam uraste soarta in ultima vreme...
nu te mai apuca tu sa faci poll-uri si la topicuri respecta patternul pt fiecare in parte! ok ? Apropo mai lucreaza careva la Dacia Sandero? Asteptam pana maine si maine fac poll-ul seara placuta!