@ Mafionzooo - Logan pickup - ideea e tare rau, dar jantele mi se pare cam prea masive

, presupun ca nu e in varianta finala, ca reflexia aia e cam aiurea pusa
@George_fufly - punto - in ambele poze masina e tremurata, nu e reala deloc, selectii strambe, jantele prea inchise in poza 2, umbre nu sunt, toatl ireala, cum a zis si wlady ocupa-te de ceva mai simplu
@Ca][n - logan pick-up - a dat iama masina asta,

, misto dragsterul, poate ar fi mers sa pui jante de pe fata in interiorul rotii spate si ar fi fost mai bine, roata spate ar fi aratat ca si roata custom si oglinzile mi se par ireale. in rest mie mi se pare okay, ideea a fost super tare!!!
@petarda56 - golf 5 - ai poza prea mica, lucreaza pe poze de rezolutie mai mare, selectii drepte (fi mai atent cand decupezi!!! ), vinyl ireal si pe capota si pe lateral, jante blurry si grila ireala.
@Sodabubble - bravo - bravo e masina si bravo si pt tine, dar ce e cu parbrizul ala asa inchis? cam atat!
@big_ballz - M3 - grila e ireala, reflexia de pe masina e ireala si priza de aer e ireala, cam putin tuning!
@L33LL00 - what is this? bot de carger cu spate de oldsmobile/ montecarlo? sau mi se pare, corecteaza-ma dc gresesc

nu e nimic de zis ca dc e asa am zis totul.
@aic_keemo - A4 ala nou - man arata bine, e lucrata curat, doart ca buza e o leaca cam stramba si pragul man! e portocaliu!!!! mai baga saturatie si inca niste culoare...in rest e oki!!
@mafionzooo - polo - brusuhul de la spoilerul fata e destul de bun, dar tot e ireal, jantele sunt marfa, pragul e cam drept, umbra e cam ireala. cam atat!