SodAbubble : culoare ireala , faruri ireale , boxe ireale
aic_keemo : jante prea luminate , bara prea luminata , plasa prea mare , pe usa nai bandou pe caroserie da
TNG : janta fatza stramba , stickeru NX este invers , in rest e marfa BV .....
marfa tng .... ce tare e gifu din sig ta ... la cat e de intuneric acu credeam ca e ceva p monitor , si dadeam sa o omor tare
si ca sa fiu on-topic pls comment si btw sorry ca incalc regula aia stupida dar eu am terminat proiectul si ma gandeam ca e mai bine sa bag ambele masini ca sa se vada ceva
zici ca ai modificat Fairlane Concept-u si i-ai pus o fata de Mondeo, nu ca ai modificat fordu mondeo ... din punctu meu de vedere e ugly ... la versiunea fata prin geamu usii deschise nu se vede foarte bine contiunuarea masinii ... pe spoileru fata ai o pata mare de culoare ... oglinda e foarte deformata ... la spate ai luat tot fairlanu si ai lasat un pic din aripa fata ...
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
Re: Comentarii lucrari!
@leeloo ... si udne e mondeo-ul !?
@cobra .. se vede unde ai imbinat spoilerul si nu are aceasi "textura" vopseaua... si oricum e descentrat. roata spate mi se pare un pic plata.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: Comentarii lucrari!
aic keemo- bara e diferita la culoare , decat masina , si este si descentrata , carbonul este cam ireal ..si jantele cam plate
>>>un civic amarat facut rpd <<<