sincer...sunt putin dezamagit .....eu stiam ca fiecare isi expune opera proprie nu ceva copiat 90% ...mda ...cineva mi'a trimis poza asta si vad ca ....este a lui lks dar alte culori .....si este mai veche
Sincer eu am fost intotdeauna impotriva chestiilor de genul ...adica sa copiezi de pe o masina VT de un alt omuletz de pe planeta asta...... sau un martzian de pe Jupiter(s-au mutat acolo k au gagici bune rrrrrau). Sunt total dezamagit de aceasta intamplare si cred k cel ce va vastiga este WUW-ul care s-a hotarat sa scoata ce este mai bun sincere felicitari pt tine WUW-le este tare BMW-ul .....cred k si tu esti dezamagit de vecinul tau ..... dar sa stii k intotdeauna CT99WUW RULEZZZZZ
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
nush care a zis ca e copiat 90% ...spoileru` ..eleronu shi aerisirea de pe ushi ...adunate fac 90% ..mah copii..va rog... nu zic ca`s nevinovat ...da nu`i corect
treaba este ca tu ai copiat partea cea mai grea de la poza aceasta,spoileru' !!! pe cand wuw poate s-a chinuit sa caute o masina din acelasi unghi sau apropiat
Man Lks esti lamma sa mor eu.Ai copiat toata masina si ai schimbat rimurile si paint-u frate TU nu te-ai obosit sa prepari masina stok iai schimbat rimurile si paintu la masina facuta de Vt. Pe tine Scrie LOSER.
WUW-u clar !!!
Indiferent ca a ripp-arit poza LKS-u sau nu , tot a lui WUW e mai misto , ideea imi place mai mult, vinylul e mult mai reusit si e FFF CLEAN !!!
KEEP IT UP BRO !!!
hai ma mane...lks...ti-a iesit bine masina dar...treaba cu spoilerul nu prea e legala....nu ai gasit si tu un spiler care sa se potriveasca?
votul meu merge catre ct99wuw...paintul este crima
ms ms sincer...sunt cam dezamagit......de cand am vazut poza aia.....credeam ca ...na e intre noi ...nu zic ca nu e nimic original...insa prea putin....asa daca ar fii ....pun si eu jante pe masinile de pe magicmanu si le dau la design team oricum....ms de voturi si suport...si o sa va arat pe parcurs ca eu chiar vreau sa fac ceva marfa si original..original...original........ups imi cer scuze...de la net..era ecoul cu ORIGINAL
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
recunosc ...la faza asta m`am stricat rau de tot ...asha e ..spoileru e cea mai grea parte .... mi`am invatzat lectzia ...am invatzat shi sa pierd ... nu fitzi prea suparatzi pe mine ...vor urma altele originale si betoane ... felicitari WUW !