pai daca nu i-ai trimis un mail lui santos nu esti pe lista aia ... totul a inceput de la topicul asta ... o sa discutam astazi cu santos sa punem la punct lista aia ... pe seara o sa primiti mai multe detalii ...
Legitimatii o sa primeasca doar cei care s-au inscris (si au si trimis lucrarile pana la data limita) la una din cele 3 categorii ... freehand, 2d,3d ...
Lista finala cu cei care primesc legitimatii va fi postata duminica ...
am trimis si eu lucrarea la non-brush....sper sa o fi primit ...nu vreau sa apara surprize...dak este ceva in neregula va rog sa ma contactati sau sa spuneti p forum...'
ms anticipat !
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: Virtual 4Tuning DAYS
mda...eu nu am mai reusit sa termin si la celelalte 2 categorii...o problema la comp a sters tot ce era pe desktop...din pacate erau si fisierele psd. asta e ...merem cu ce putem
Gata am trimis-o si eu la non-brush cu 8 min inainte de limita
Postedit : pe forum e mai inainte ceasul, la mine e si 54 acum )))). Cred ca era 23:59 ceasul de pe forum cand am trimis-o
dimineata inchidem... nu ca ne incapatanam, dar trebuie sa mergem la printat o sarja...
urmeaza 3d,apoi legitimatii, apoi diplome, etc... ne incadram intr-o organizare....
Am si eu o intrebare .. Diplomele / cupele / premiile cand se dau ? si cand se anunta castigatorii ? la romexpo sambata sau duminica .. ca sa stiu cand sa vin
Am si eu o intrebare .. Diplomele / cupele / premiile cand se dau ? si cand se anunta castigatorii ? la romexpo sambata sau duminica .. ca sa stiu cand sa vin