as vrea sa stiu despre oltcit....cat de mult se poate modifica o asemenea masina..in photoshop...si cam ce ar putea sa iasa....totusi...am urmatoarea rugaminte: ceea ce veti face vreau sa fie realizabil......si as fi curios cum ar arata aceasta masina stil \"lowrider\"...
va multumesc anticipat
man..dak vrei o sperantza ar fi fost bine sa pui si niste poze la o res cat de cat buna.la cum arata olcitu' ar arata kam naspa rau lowrider....yo inafara de masinile americane nu am vazut masini in stil low si sa arate klumea.../uita-te la impala cum arata...cata masina e.sau masini mai noi oricum...sa vezu cum sunt.mai sunt si europene de fitze cu jentzi cromate si poate niste hidraulice mai soft dar asta nu inseaman low pt mine.....
cat de mult se4 poate modifica o masina k asta in photoshop...nici nu=ti potzi imagina...am vazut bmw cu fatza de celica..am vazut sasiu peste care s-a facut masina....potzi sa o faci alta cu totul..e o intrebare kare parearea mea nu-si are rostul atata timp cat vrei ceva cat de cat realistic.dak vrei olcituri frumoase cauta ceva poze cu olcit-uri din craiova...akolo o sa vezi si culori si jentzi cromate sau whatever..probabil date cu spray....akolo olcit-uri modificate....si alea-s reale.
man io am incercat sa pun 2 poze la rezolutie buna....da nu a vrut sa mi le ia...nush de ce.....oricum....totusi astept sa vad ce puteti face...poate aveti idei mai bune ca ale mele....treaba cu lowrider era doar un gand....
m-am striat la faza asta...nici nu am avut timp..a ieshit najpa shi nici nu cred k se poate numi creatzie proprie atat timp cat tot bodykit-ul este luat dp o laguna...inafara de jentzi.
p.s:este vopsita cu k la romania cu pensula shi facuta in vitan...