26-01-05, 22:08
|
|
 Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
2nd BATTLE on 4tuning - ALX vs DADI
Deschid acest topic datorita unor discutii care nu si-au avut rostul la topicul de rezultate concurs. Sunt de parere ca orice conflict de pe topicul de Tuning design ar trebui sa se rezolva in Photoshop.
Nu am facut poll ca sa nu fiu acuzat ca mi-am adus \"20 de prieteni\" sa voteze pt mine, astept parerile voastre (obiective sper), asadar postati si fie ca cel mai bun sa castige!

senza cuore saremmo solo macchine
|
|
|
26-01-05, 22:36
|
|
 Stage 5
|
nu ar fi multe de zis: la dadi nu imi place ca ii in 3 culori, si eleronu ala ii cam mare, spoilere praguri prize de aer reusite si f reale... oricum nu ii tot ce poate dadi!
la alx are roata de pe spate stramba, brancarea roti fata nu isi avea rostul, vinil + culoare ok, dar spoilerele si pragurile sunt de rezolutie mai mica ca si masina si se vad cam naspa!
per total masina lui alx imi place mai mult la culoare dar la tuning ii mai tare a lui dadi, astept sa puna dadi masina pt batalie ca zicea ca ar face alta!
|
26-01-05, 22:45
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Virtual Tuning]
|
Cred ca Dadi s-a cam grabit cu masina asta. ar trebui sa propuna cineva o masina, alta decat cea din concurs, sa o preparati amandoi in timp de .. sa zicem... 48 de ore. Poate atunci s-ar vedea mai bine.
Cand lucrezi sub stres nu prea ies treburile bine. Asa ca... faceti-o din placere, nu din orgoliu...
...paaarerea mea.....
|
26-01-05, 22:54
|
|
Presedinte AfterDark Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Nu vreti sa incercati sa o faceti pe asta???
Rezolutia este buna, pozitia este buna, este stock(aproape), si este destul de tunabila!!!
S-ar putea vedea talentul si imaginatia aici!!!
Daca vreti!!!
|
|
|
26-01-05, 23:02
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
DADI-tuning ok ,culoarea e clar ca nu reprezinta stilul tau
ALEX-defectele enumerate mai sus+delimitarea usii
-vopsit ok
|
|
|
26-01-05, 23:24
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Frumusel! Ai progresat tar ma rog acum tre sa-mi dau cu parerea. Culoarea ai a mea am facut-o la vrajeala daca va uitati si cautati este proma mea masina in 3 culori.Plus ca initial a fost rosu-galben-alnastru stridente toate culorile. Am colorat-o asa ca sa incerc un alta nu am stiut ca se va ajunge la un 2'nd batle.
Acum de ce zic eu ca sunt in avantaj. Cu ochiul deja format pt defecte si cu \"vigilenta\" membrilor de mai sus enumar la masina lui ALZutz: Roata spate care vireaza si e cam patratoasa e din alt unghi de aceea se vede si prin ea, spolerele de rezolutie mult mai mica marite arata spalacit lacul masinii lipsind de pe ele, imbinarile la usi si sus si jos,stopul nu e selectat bine si aripa fata taie roata poligonala.
Apreciez efortul de a cobora masina dar scuze ca-ti zic e departe de o coborare reala. Care crede ca aberez eu il rog sa faca testul cu o animatie. Se vede clar ca la mine coboara DOAR masina nu se schimba exteriorul si acolo ma refer la caramizi si porti alea alea. Tot cu ajutorul animatiei ( poza orig la 800/600) se vade si roata din spate care chear vireaza.
Eu sunt de acord sa ne apucam de lucru ( eu si ALXutz) la masina lui Shadow. Si sa incepem de la 0.
26-01-05, 23:45
|
|
 Stage 5
|
Daca se poate as avea si eu o propunere: propun o masina cu o culoare mai deskisa dintr-un unghi bun (zic eu) care e si o provocare... putin..
Acceptati?
|
|
|
27-01-05, 09:01
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Pe mine nu ma deranjeaza nici o poza dar il las pe ALXutz sa aleaga!
|
|
|
27-01-05, 12:18
|
|
Stage 3
|
Amandoua sunt reusite!A lui dadi mi se pare cam  nu stiu cum sa zic cu culorile alea..INSA cum a spus si ela masina a fost facuta oarecum la vrajala!Totusi nu este bine ca apar astfel de dispute pentru niste masinute virtuale.....
|
|
|
27-01-05, 12:30
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"@Nos@\"
Totusi nu este bine ca apar astfel de dispute pentru niste masinute virtuale..... 
|
Mie-mi plac, capeti si experienta daca lucrezi in continuu
|
|
|
27-01-05, 20:31
|
|
 Stage 5
|
Am scris un reply dar cand l-am recitit era deja roman si nush cine ar fi avut rabdare sa citeasca, asa ca, pe scurt:
1. Battleul a fost dat strict cu golful lui dadi (cel in 3 culori), care are pretentia ca face mereu cele mai reusite masini, insa eu sunt convins ca are si el scaparile lui si asta cred ca a fost una dintre ele, in opinia mea un tuning total nereusit (si nu ma refer aici ca realizare grafica ci strict estetic!)
2. Sunt constient de erorile masinii mele si le stiam de cand am postat-o, din moment ce am postat-o insa probabil ca ma astept sa compensez erorile prin altceva (si anume prin aspectul general!); Totusi accept orice fel de observatii pertinente si va respect opiniile, dar nu incercati sa gasiti nod in papura si nu obiectati doar de dragul de a critica o masina! Si ma refer aici la lancerEvo, care a decis el ca \"brancarea roti fata nu isi avea rostul\". Asa o sa ma trezesc pe viitor ca vinilul nu isi avea rostul, ca priza de aer nu si avea rostul etc...
3. De dragul showului (cum are cineva de pe acest forum o vorba) accept orice provocare, asadar il astept pe rudolf.s (care mi s-a parut cel mai impartial de pe aici) sa propuna o poza, dar rog sa o lasam pe saptamana viitoare ca acum sunt ff ocupat! Dadi, rudolf, se poate ?
4. Erorile si defectele celor 2 masini aflate in battle le cunoastem deja, va rog dati un vot, ALX sau DADI!
Multumesc si sorry ca infinal tot roman a iesit
|
|
|
27-01-05, 20:57
|
|
 Stage 5
|
Multumesc de onoare. Daca ambele parti sunt de acord eu propun poza deja postata de mine. cred ca aici sunt sanse de prezentare a calitatilor artistice la ambele parti: dintr-o masina de familie sa faci una sport! Rezolutia e buna, unghiul si culoarea de asemenea. (sa nu fie plangeri ulterioare) 
Daca e ok din ambele parti eu propun poza amintita in speranta ca acest \"battle\" sa linisteasca spiritele si sa revenim la normal.
Pace in cartier!
|
|
|
27-01-05, 21:32
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Eu nu mai comentez masina ta ALXutz dar scuza-ma acum iar o dai la intors. Daca stiai de greselile tale de ce nu le-ai remediat mie imi lua max 10 min si spoilere spalacite nu am pus niciodata pe masini  . Si daca nu o faci cat de cat perfecta de ce mai ma provoci doar sa pui o culoare si un decal? Eu te astept la golfu lu Rudolf si as prefera rezolutia de 1024 daca se poate sa-ti observam greselile mai de aproape  :P
|
|
|
27-01-05, 21:50
|
|
 Stage 5
|
Nici eu nu mai comentez ca nu veau sa intram iar in contradictoriu! Un singur lucru vreau sa iti spun, eu nu postez pe magicmanu pt ca intradevar acolo ar trebui sa postez masini perfecte, diferenta care am considerat-o eu intre 4tuning si magicmanu a fost ca aici vin si se uita oameni care au o singura pasiune, tuningul, nu maniaci de photoshop care iau masnia sub lupa si vaneaza greselile!
Eu toate masinile le-am facut pana acum la rezolutie de 800x600, e greu sa gasesti masini cu rezolutie mai mare... In plus nu am conexie permanenta la net si taote masinile care le fac le fac cu ajutorul unei galerii amarate de vreo 20 de masini tunate... Asa ca o sa raman la 800x600...
Peace
PS: invata si u sa faci diferenta dintre un golf si o bora
|
|
|
27-01-05, 22:10
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Pt mine e un golf 4 :P Mdeah buna remarca, de copii mici dar merge. Se pare ca nu ai fost prea atent la concursul ghiceste masina de pe form sa vezi adevaratele masini la care tu somezi  Si cei de pe magicmanu nu au ca pasiune numai photoshopul mai uite-te si pe forum sa vezi ce masini au! Si daca ei ridica stacheta asta e credeam ca daca ma provoci pe mine si tu ai ridicat-o dar se pare ca
|
|
|
|
|