20-03-11, 22:54
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Discutii/sugestii pe baza battle'ului tematic
Hello,
Azi cand stateam si ma gandeam la actualul challenge cu Chevroletul, mi`a venit o mica idee, propun sa se faca un battle lunar sau cel mult la 2 saptamani ,sa se poata lucra si la cel saptamanal, un battle cu o anumita tematica fara o masina stabilita [daca doriti sa fie un battle cu o oarecare asemanare intre lucrari, sa fie pus doar un background pe care sa il foloseasca cu totii], cum ar fii battlelul tematic de luna aceasta sa fie rat style,drift,expo,etc daca e sa luam asa, sau bmw, vw, audi,etc daca e sa o luam pe un anumit brand, fiecare user participant alegand orice model din gama brandului ales si sa il modifice. De ex: din gama bmw un user ia e30 .. altul e36 .. altul e24.. [fiecare cu masina care ii inspira mai multa creativitate]
Pareri?
[Daca nu am postat unde trebuie, rog sa`mi fie mutat postul.]
Last edited by robbyxX23; 20-03-11 at 22:57.
|
|
|
20-03-11, 23:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning]
|
Re: Challenges
Quote:
Originally Posted by robbyxX23
Hello,
Azi cand stateam si ma gandeam la actualul challenge cu Chevroletul, mi`a venit o mica idee, propun sa se faca un battle lunar sau cel mult la 2 saptamani ,sa se poata lucra si la cel saptamanal, un battle cu o anumita tematica fara o masina stabilita [daca doriti sa fie un battle cu o oarecare asemanare intre lucrari, sa fie pus doar un background pe care sa il foloseasca cu totii], cum ar fii battlelul tematic de luna aceasta sa fie rat style,drift,expo,etc daca e sa luam asa, sau bmw, vw, audi,etc daca e sa o luam pe un anumit brand, fiecare user participant alegand orice model din gama brandului ales si sa il modifice. De ex: din gama bmw un user ia e30 .. altul e36 .. altul e24.. [fiecare cu masina care ii inspira mai multa creativitate]
Pareri?
|
E o idee buna , acum sa vedem cine se baga ... eu m-as baga.
|
|
|
20-03-11, 23:21
|
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
|
Re: Challenges
Quote:
Originally Posted by robbyxX23
Hello,
Pareri?
|
+1...foarte misto ideea
|
|
|
21-03-11, 06:31
|
|
|
Design Team Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
|
Re: Propunere battle
Este o idee buna. Putem sa o punem in aplicare, numai sa fie participanti.
|
|
|
21-03-11, 11:01
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [DAEWOO] [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Si eu ma bag !
|
|
|
21-03-11, 14:46
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
i'm in...cat pot
|
|
|
21-03-11, 14:49
|
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [DAEWOO] [Design Team]
|
idem Yackone
|
|
|
21-03-11, 18:59
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [VW] [AUDI]
|
Ma bag si eu.
|
|
|
21-03-11, 19:02
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
M-as baga si eu, daca ma primiti
|
|
|
21-03-11, 19:12
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Gabi
M-as baga si eu, daca ma primiti 
|
hai hai...ca deja e praful de 2 degete pe tine
|
|
|
21-03-11, 22:31
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
hai hai...ca deja e praful de 2 degete pe tine 
|
zi-i sa nu stranute inspre noi ca nu mai gasim iesirea ...
|
|
|
22-03-11, 11:57
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Eh, vad ca sunt si eu bun la ceva..
|
|
|
23-03-11, 22:35
|
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
|
Am putea face asta in saptamana in care doar se voteaza la saptamanal....ca un fel de alternativa de lucru in saptamana respectiva.Ce spuneti?
|
|
|
23-03-11, 23:58
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
|
ok s-a stabilit ca facem acest tip de battle saptamanal... Propun sa facem un topic separat, gen battle saptamanal tematic... Vin si cu prima propunere... sa fim patrioti incepem cu autohtona noastra dacia...indiferent de model...
|
|
|
24-03-11, 09:47
|
|
|
Design Team Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
|
Am dat drumul concursului!
Prima saptamana, tema propusa de Yackone, DACIA.
Topicul il gasiti aici click
Spor la lucru!
|
|
|
|
|