OBIECTE FURATE si PIERDUTE Masini, moto, biciclete, piese auto, ornamente, accesorii, oglinzi, etc. Posteaza aici anuntul tau si toata comunitatea te ajuta sa iti recuperezi bunurile! |
17-04-13, 09:53
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
[FURATA] bicicleta IDEAL, Arad
Bicicleta furata din Arad
Daca vedeti cumva bicicleta din poze va rog frumos sa ma sunati la tel. 0751162884 (Nena Schmidt) Marca este IDEAL, model STROBE (insriptionat cu negru pe ea)
|
|
|
11-07-13, 09:18
|
|
 Stage 4
|
Re: [FURATA] bicicleta IDEAL, Arad
In general politistii au un cerc de suspecti pentru fiecare fapta.
Last edited by andi_cimpean; 10-08-13 at 15:02.
|
|
|
21-08-13, 20:27
|
|
 Stage 5
|
numai ca nu o va gasi nimeni
|
|
|
21-08-13, 23:49
|
|
 Stage 5
|
Bicicleta aia, second, se da cu 5-7 milioane maxim.
Bucurati-va ca n-a fost mai rau si treceti peste.
|
|
|
22-08-13, 18:55
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
scumpa sau ieftina era bicicleta omului !
|
|
|
22-08-13, 23:06
|
|
 Stage 5
|
Mentalitatea romanului , deaia nu aveti parte de nimic , in loc sa evaluezi bunul omului veziti de treaba ta. Orice suma si bun daca iti este instrainat prefer sa il donez cuiva decat sa il las "baietzasilor". Dar cum am spus si intr-un post care a fost sters , mai mult ca sigur cu genul asta de treburi va ocupati si deaia tot averti gura mare !
Un om corect si normal si-ar fii dorit si ar fii urat userului sa isi gaseasca bunul , atat zic , sa vedem ce au de zis ceilalti !
|
22-08-13, 23:41
|
|
 Stage 5
|
Eu iti inteleg gandirea idealista, iar optimismul face bine psihicului, da' realitatea cruda e ca bicicletele furate sunt disparute pe vecie.
D-aia mi-am permis o "incurajare", de genu' ca bine ca n-a fost vorba de o bicicleta de 4 mii de euro.
|
|
|
23-08-13, 10:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Muttley
Eu iti inteleg gandirea idealista, iar optimismul face bine psihicului, da' realitatea cruda e ca bicicletele furate sunt disparute pe vecie.
D-aia mi-am permis o "incurajare", de genu' ca bine ca n-a fost vorba de o bicicleta de 4 mii de euro.
|
Am inteles , oricum sa nu crezi ca am incercat sa te jignesc pe tine sau pe altcineva , doar mi-am permis sa exprim direct ceea ce gandesc si modul meu de a vedea lucrurile. Imi pare rau de off-topic si tin sa te contrazic putin , spre uimirea mea stiu cazuri concrete cand s-au gasit biciclete furate , dar na poate e din cauza ca este un oras mai mic locul unde locuiesc si asta a ajutat la recuperarea lor.
Bafta o zii placuta !
|
|
|
14-03-14, 23:51
|
|
Stage 2
|
Si eu am avut 3 biciclete furate !
Numai 1 am gasit-o , restu au fost PA !
Omu mergea linistit cu ea pe trecere , tocmai ce fusese furata asa ca m-am dus dupa el , defapt ei , i-am bagat in masina si i-am dus la politie.Ei o dadeau la vrajeala cu mine , gen au cumparat-o si ei ieftin , dar cand s-au uitat politistii in rucsac erau clesti si o bucata din antifurt. Si asta este , nu au patit nimic.
|
|
|
|
|