18-08-12, 17:19
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Machetele mele - paulg
Salutare la toata lumea.
M-am hotarat sa-mi prezint si eu colectia mea de machete auto 1/24, unde o sa vedeti machete de la producatori ca: Maisto, Bburago, Motor-max, Mondo-Motors, Cararama, Welly, Yat-Ming, Jada, Revell, Majorette, Schabak, Paul's Model Art.Cele din urma mai putine din pacate.
Vreau sa-mi imbunatatesc calitativ colectia, mai bine mai putine dar de calitate, asa ca multe pe care o sa le vedeti in pozele de grup foarte probabil ca nu o sa mai apuc sa le prezint.
Va rog sa scuzati calitatea pozelor, sunt multe si nu am cum sa le scot afara la lumina naturala, iar in casa nu e lumina naturala indeajuns pentru poze clare.
|
|
|
18-08-12, 17:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - paulg
Bine ai venit!
Astept sa ne izbesti cu ceva fin, asa de inceput..
|
|
|
18-08-12, 18:01
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Colectionar Machete]
|
bine ai venit si de la mine, ai cateva modele "grele" p-acolo, hai cu prezentarile
|
|
|
18-08-12, 18:24
|
|
 Stage 5
|
Deci in primul rand bine ai venit.Ai inceput chiar bine cu o colectie de buget ok unde modelele se prezinta bine aranjate si chiar interesant de urmarit viitoarele lor prezentari.Frumoasa si vitrina lor.Mi-au atras atentia,in primul rand acel Lambo Verde pe care eu nici in ziua de azi nu l-am mai gasit plus ca nu am mai vazut Reventon alb sau Pagani alb.Sunt luate de la noi?Sau magazine online?Frumoase si cele Muscle...doua se gasesc si la mine  Spor pe mai departe.
19-08-12, 07:54
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Avand in vedere ca inca nu m-am hotarat cu ce macheta sa incep prezentarea, astazi am sa postez inca 2 poze de grup, una de ansamblu cu ambele vitrine si una cu inca cateva machete care nu am reusit ieri sa le postez.
Inca o data scuze pentru calitatea pozelor, urmatorul post va avea poze facute la lumina naturala.
|
|
|
19-08-12, 08:06
|
|
 Stage 5
|
Trebuie sa incepi cu Mercedes-ul de jos, e Schabak??
|
|
|
20-08-12, 19:02
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Multumesc frumos pentru urarile de bun venit.Cu putin ajutor m-am decis sa incep prezentarile machetelor mele cu acest superb Mercedes 600 SEL.
Este o macheta produsa de SCHABAK, are directie functionala, deschide capota motor, portbagaj si usile fata. La interior nu exceleaza in detalii din pacate, dar ca un detaliu foarte bun, are blocul motor din metal.Culoarea machetei este superba, pacat ca nu reusesc sa o evidentiez in fotografii.
Mai prezint astazi un Mercedes Benz A200, producator Welly.E frumoasa ca e rosie, in rest l-as pozele sa vorbeasca.
Aceste 2 machete raman sigur in colectia mea, pentru ca sunt decis sa ma axez pe modele de la Bmw, Mercedes, Porsche, Audi, Volkswagen, dar si Ferrari si Lamborghini.
|
|
|
20-08-12, 19:09
|
|
 Stage 5
|
Frumos de tot primul...
|
|
|
26-08-12, 19:57
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Pentru astazi 2 supermasini in realitate si 2 machete foarte frumoase.
Un Mercedes SLS AMG fabricat de Welly si asa cum stie toata lumea Welly si-a imbunatatit considerabil calitatea, are imbinari bune, vopsea aplicata ok, etriere la roti separate de discul de frana, directie functionala si la 15 euro eu sunt fanul lor nr.1.
Ca imbunatatiri aduse de mine mentionez montarea geamurilor laterale si vopsit interiorul de maestrul Bmwh548.
A 2 macheta e un Mercedes SRL MCLAREN, o macheta frumusica, dar ca si calitate era loc de mult mai bine.
|
|
|
26-08-12, 21:39
|
|
 Stage 5
|
Arata foarte bine amandoua!
|
|
|
27-08-12, 20:33
|
|
 Stage 5
|
Aplauze, sunt superbe!
|
|
|
29-08-12, 21:46
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
piesa mai e SLS-ul ala
|
|
|
30-08-12, 20:54
|
|
 Stage 5
|
Ai doua piese care-mi plac mult tare.
Mustang Boss albastru si americanca aurie....cred ca e Cady sau Chevy....in poza 6, a 2-a macheta pe primul rand in primele poze ale tale, cea de langa LeBaron...
Astept poze suplimentare.
|
|
|
02-09-12, 19:53
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Multumesc frumos pentru aprecieri, ma bucur foarte mult ca va plac machetele mele si asta ma face sa postez in continuare, altfel sincer as avea altceva mai bun de facut.
Astazi o sa continui cu seria Mercedes, mai am inca 3 modele in afara de astea de azi si apoi trecem la altceva, inca nu stiu sigur la ce, banuiesc ca tot ceva din Germania, vedem, poate ma ajuta cineva cu o idee.
Astazi am un Mercedes C-Class Sports Coupe Welly si un Mercedes 300 SL(1954) ceva gen Sunny-Side nu stiu exact.
Sunt 2 modele cunoscute l-as pozele sa vorbeasca.
Data viitoare ceva mai frumos si deosebit.
|
|
|
02-09-12, 20:18
|
|
 Stage 5
|
Ajunge mileu'... 
Frumoase si astea doua!