Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > DRIFT GRAND PRIX ROMANIA - 21-23 octombrie - Casa Poporului, Circuit Stradal Bucharest GP

Reply
 
Thread Tools
Old 18-10-11, 17:41   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Porcisteanu, Campionul national de raliuri, vine la Drift Grand Prix of Romania

Porcisteanu, Campionul national de raliuri, vine la Drift Grand Prix of Romania

Dupa ce a obtinut titlul de Campion National al Romaniei, Valentin Porcisteanu promite o noua demonstratie de zile mari. Mai exact, pilotul argesean va opri la sfarsitul acestei saptamani la Drift Grand Prix of Romania, unde pasionatii de motorsport sunt asteptati sa vina intr-un numar cat mai mare.

Au mai ramas doar trei zile pana la debutul mult-asteptatului Drift Grand Prix of Romania, eveniment ce aduna sub acelasi cer intreaga suflare a lumii auto - din Romania pana in Irlanda si chiar Australia.



Pe langa locatie - care se anunta a fi una extrem de speciala (si aici ne referim la Casa Poporului), organizatorii promit si un show pe cinste, in lista cu ingrediente principale aflandu-se picanterii precum drifting, stunt riding, cascadorii periculoase si nu numai. De asemenea, nu vor fi dezamagiti nici iubitorii masinilor modificate sau adeptii fenomenului car-audio.

Dar vestile bune par sa nu se opreasca aici. Desi competitia de drift se anunta a fi atractia principala pentru majoritatea celor prezenti, privirile spectatorilor urmeaza a fi incantate si de o demonstratie incendiara, promisa de insusi Valentin Porcisteanu - noul Campion National al Romaniei. Demonstratia de la Drift Grand Prix of Romania va fi oferita de Prista Oil, sponsorul principal al campionului, si va avea loc vineri, pe data de 21 octombrie, incepand cu orele 16. Programul celorlalte demonstratii va fi anuntat ulterior.




Drept umare, Drift Grand Prix of Romania va gazdui o lista (aproape) interminabila de 'celebritati' din lumea auto sau, altfel spus, de campioni din toate competitiile cu motor.

Drift Grand Prix of Romania se desfasoara in perioada 21 - 23 octombrie - pe circuitul de la Casa Poporului, si nu exista nici o scuza sau vreun motiv pentru a rata un eveniment de o asa mare amploare.


Video Porcisteanu - Prista Oil
Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 19-10-11, 14:52   #2
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Porcisteanu, Campionul national de raliuri, vine la Drift Grand Prix of Romania

Bravo, Vali! Felicitări pentru titlu!
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +2. The time now is 06:47.


- Copyright 2024 4Tuning