Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Electronica Auto

Reply
 
Thread Tools
Old 30-10-21, 08:04   #1
AutoTester

Stage 1
 
AutoTester's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 19
Exclamation Programare cheie chei imobilizator SMART Fortwo Forfour Nu recunoaste cheia

Sunteti posesorul unui automobil SMART Fortwo / ForFour / Roadster pe care l-ati oprit, iar la incercarea de a-l reporni invarte motorul, dar nu mai porneste, iar pe display-ul din ceasurile de la bord afiseaza o cheie?

Nu e cazul sa disperati ... nu incercati sa o prniti trasa... nu fortati electromotorul si bateria; nu scoateti nici sigurantele; nu deconectati nici bornele bateriei in speranta ca se va "reseta"... Nu ajuta la nimic niciuna dintre acestea!

Suntem service autorizat RAR cu 18 ani experienta pentru prestarea serviciilor de diagnoza si testare auto computerizata la automobilele SMART si putem veni la locatie pentru a identifica problema si a intervenii - eventual - in scopul rezolvarii ei.

Daca masina in cauza nu mai porneste din orice alt motiv decat pierderea / distrugerea fizica a chip-ului cheii, este absolut necesara efectuarea unei o verificari computerizate detaliate a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea autovehiculului, in scopul determinarii cat mai precise a cauzei care genereaza aceasta situatie, inainte de a incerca orice modalitate de remediere.

Daca in urma constatarii efectuate de noi, stabilim ca s-a deteriorat electronic cheia autovehiculului dvs. si nu mai poate porni / descuia masina din telecomanda, atunci noi suntem solutia: va oferim servicii de copiere / multiplicare / duplicare cheie / chei auto / moto de dealer sau aftermarket cu chip si telecomanda la sediul / domiciliul clientului din diverse zone din Bucuresti / Ilfov si imprejurimi prin frezare / prelucrare / confectionare lama pe loc, dupa lama originala a acelui vehicul.

Pretul unei testari computerizate pe sistemele care pot imobiliza electronic masina porneste de la 100 de lei si nu cuprinde alte verificari (pe parte electrica - de exemplu), sau interventii si nici deplasarea noastra la masina imobilizata. Serviciul de programare a cheii / cheilor / imobilizatorului, daca acest lucru se impune in vederea inlaturarii starii de imobilizare, atunci serviciul respectiv se plateste separat.

Pentru a ne comunica solicitarea dumneavoastra, ne puteti contacta in intervalele L-V 9:00-17:00; S 9:30-13-30; Duminica - inchis la 0721 726 853.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SMART  - Diagnoza + Programari la domiciliu watermarked.jpg
Views:	25
Size:	346.2 KB
ID:	3218764   Click image for larger version

Name:	SMART Key Displayed.jpg
Views:	23
Size:	28.1 KB
ID:	3218765   Click image for larger version

Name:	Smart Display the Key.jpg
Views:	26
Size:	169.1 KB
ID:	3218766  

Click image for larger version

Name:	Diagnoza STAR Smart.jpg
Views:	27
Size:	30.4 KB
ID:	3218767  
AutoTester is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -