Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Electronica Auto

Reply
 
Thread Tools
Old 29-10-21, 07:09   #1
AutoTester

Stage 1
 
AutoTester's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 19
Default Ford Focus Mondeo Transit programare cheie chei codare pompe injectie

Suntem un service auto din Bucuresti, autorizat RAR si cu 18 ani experienta; va punem la dispozitie, pentru masinile NEDEPLASABILE, la preturi convenabile servicii profesionale de diagnoza, testare, codare / programare / reprogramare / scriere / rescriere / adaptare / initializare / imperechere / resetare pe masina pentru diverse module electronice (PCM / PATS / HEC / FIP la cu care vin echipate automobilele Ford Fiesta, Focus, Mondeo, Transit Conect si Transit .

Practic se pot programa / reprograma / coda / scrie / rescrie / adapta / initializa / imperechea / reseta chei auto cu chip, pompe de injectie asistate electronic (de ex: Bosch VP-44), calculatoare de motor (ECU, PCM), imobilizatoare, ceasuri de bord cu care sunt echipate autoturismele Ford (Fiesta /Focus / Mondeo) si autoutilitarele FORD (Connect / Transit).

Oricare dintre aceste operatii se poate realiza, la cere, chiar si la sediul, sau la domiciliul dumneavoastra situat in diverse zone din Bucuresti, sau din Ilfov, ori din imprejurimi, folosind - la fel ca si colegii nostrii din reprezentanta - echipamentele profesionale de uzina, dedicate marcii Ford.

Daca in urma constatarii efectuate de noi, stabilim ca s-a deteriorat electronic cheia cu chip (transponder) a autovehiculului dvs. si nu mai poate porni / descuia masina din telecomanda, atunci noi va oferim si aici solutia: va punem la dispozitie servicii de copiere / multiplicare / duplicare cheie / chei auto / moto de dealer sau aftermarket cu chip si telecomanda la sediul / domiciliul clientului din diverse zone din Bucuresti / Ilfov si imprejurimi prin frezare / prelucrare / confectionare lama pe loc, dupa lama originala a acelui vehicul.

Aceste servicii au pret diferit in functie natura si complexitatea fiecaruia dintre ele, pornind de la 100 RON, pentru o verificare computerizata, fara a include deplasarea noastra la vehicul, sau operatia de codare / programare / reprogramare / adaptare / imperechere / initializare / resetare, sau de confetionare / copiere / multiplicare cheie.

La cerere, pentru autovehiculele NEDEPLASABILE, putem confectiona / copia / duplica fizic diverse modele de lame pentru chei auto / moto cu chip si telecomnda ale unei game variate de marci si modele auto si moto.

ATENTIE: NU SUNTEM magazin / centru de copiere / multiplicare chei !!! De aceea NU FACEM COPII pentru cheile masinilor deplasabile !!! Va rugam frumos sa cititi cu multa atentie anuntul, inainte de a ne contacta. Multumim.

Puteti obtine detalii suplimentare si va puteti programa L-V 9:00-17:00, sau S 9:00-13:30 la numarul de telefon 0721 726 853.
Duminica nu avem program de lucru cu publicul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Diagnoza FORD - Programare Pompa injectie VP44.jpg
Views:	24
Size:	165.8 KB
ID:	3218754   Click image for larger version

Name:	Programare Cheie Ford cu Chip.jpg
Views:	25
Size:	261.0 KB
ID:	3218755   Click image for larger version

Name:	Diagnoza Ford VCM IDS.jpg
Views:	22
Size:	136.5 KB
ID:	3218756  

Click image for larger version

Name:	Diagnoza Ford Focus cu Tester 03.jpg
Views:	23
Size:	260.8 KB
ID:	3218757   Click image for larger version

Name:	Programare cheie Ford transponder.jpg
Views:	29
Size:	104.2 KB
ID:	3218758  
AutoTester is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -