Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Servicii Auto

Firme Servicii Auto Tapiterii, Sablari, Vopsitorii, Tractari, etc

Reply
 
Thread Tools
Old 22-01-17, 01:01   #1
paraschivrazvan25

Stage 2
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 59
Default Rent a car Bucuresti sau aeroport Otopeni

Inchirieri Auto
Serviciile noastre de rent a car Bucuresti va sunt la dispozitie non stop indiferent de ora la care aveti nevoie de o masina in aeroportul din Otopeni sau in capitala raspundem intotdeauna cerintelor clientilor nostrii. Serviciile noastre sunt valabile in orice sector din capitala dar si in aeroporturile din Otopeni sau Baneasa.
Rent A Car Bucuresti
In flota noastra auto de rent a car Bucuresti veti gasi autoturisme de ultima generatie, cu toate asigurarile incheiate la zi si la un pret accesibil. Ai nevoie de o masina luxoasa pentru un eveniment special la care urmeaza sa partici? Nici o problema soferii nostrii sunt dispusi sa te insoteasca la volanul unei masini de lux atunci cand ai nevoie de ea. Daca doriti sa vizionati flota auto sau sa faceti o rezervare puteti intra pe www.rent-a-car-otopeni.ro
Rent a car Bucuresti servicii de inchirieri auto fara garantie.
Optand pentru compania noastra de inchirieri auto, veti putea beneficia de oferte ce nu includ achitarea unei garantii. Astfel daca doriti sa nu pierdeti banii cu plata garantiei, puteti sa intocmiti o asigurare full casco care sa va scuteasca de orice raspundere in situatia in care ati avea o problema cu masina inchiriata. Suntem printre putinele companii de rent a car Bucuresti care au astfel de oferte.
Asistenta rutiera pentru inchirieri auto.
Pe toata perioada in care ai semnat cu noi un contract de rent a car Bucuresti vei beneficia de asistenta si de consultanta din partea personalului nostru indiferent de problema care ti se iveste. Programul nostru de lucru este non stop, astfel vom raspunde in timp util oricarei probleme legate de inchirieri auto. Pentru orice detalii suplimentare sau pentru rezervari puteti suna la 0760193060
Daca sunteti interesati de colaborari cu noi pentru inchirieri auto in Bucuresti sau pe aeroportul din Otopeni ne puteti contacta la numarul afisat mai sus sau puteti face direct pe site rezervarea masinii dorite.
__________________
inchirieri auto Bucuresti
paraschivrazvan25 is offline   Reply With Quote
Old 22-01-17, 15:42   #2
Don H'Gpardo

Stock
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 6
Default Re: Rent a car Bucuresti sau aeroport Otopeni

Suna bine...succes cu firma.
Don H'Gpardo is offline   Reply With Quote
Old 01-03-17, 14:27   #3
willyg

Stock
 
willyg's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 9
Default Re: Rent a car Bucuresti sau aeroport Otopeni

Inchirierea masinilor se poate face din Aeroportul Otopeni (Henri Coanda), Aeroportul Baneasa sau de la orice adresa din Bucuresti. De asemenea avem masini de inchiriat in Bucuresti si oriunde in Romania.
willyg is offline   Reply With Quote
Old 18-06-17, 21:30   #4
paraschivrazvan25

Stage 2
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 59
Default Re: Rent a car Bucuresti sau aeroport Otopeni

Aveti perfecta dreptate, exista o multime de companii ce ofera servicii economice si <a href="http://www.rent-a-car-otopeni.ro/masini-de-inchiriat-si-preturi/">masini de inchiriat Bucuresti</a>.
paraschivrazvan25 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2021 4Tuning -