Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Servicii Auto

Firme Servicii Auto Tapiterii, Sablari, Vopsitorii, Tractari, etc

Reply
 
Thread Tools
Old 03-09-12, 06:06   #1
vladmirel

Stage 1
 
vladmirel's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 22
Smile Fac reparatii ciobituri parbriz auto 50 ron, schimb orice tip de geam la orce marca a

persoana de contact : VLAD MIREL TEL: 0726148629 / 0784955366 ZONA BALTA ALBA ( SALAJAN )
Reparaţii Parbrize?

Ce înseamna repararea unui parbriz avariat?
Parbrizele autovehiculelor sunt deseori lovite in mers (si nu numai) de pietre sau obiecte lansate cu mare viteza. La contactul cu sticla, aceste obiecte creeaza avarii de diferite marimi, sub forma de ciobituri sau crapaturi. Aceste avarii, nereparate in timp util, duc intotdeauna la compromiterea totala a parbrizului si la inlocuirea acestuia. Cea mai mare parte din aceste avarii (circa 70-80%) sunt “ciobituri” mici, de la 3-5 mm pana la 25-30 mm. Acestea pot fi reparate in conditii de siguranta si cu costuri minime, fara a demonta parbrizul de pe masina, restaurand integritarea si vizibilitatea sticlei si oprind extinderea avariei si compromiterea parbrizului.
Aceasta reparatie se face prin injectarea in zona avariata a unei rasini speciale, efectiv o “sticla lichida”. Aceasta rasina, injectata la presiune mare cu un dispozitiv special, umple cavitatea creata de lovitura cu corpul strain si opreste definitiv extinderea avariei.
Procesul de reparare implica:
- practicarea unei gauri de circa 0,1-0,2 mm la punctul de impact (cu o minibormasina avand o freza cu carbura de tungsten), pentru a indeparta eventualele cioburi fine si de a crea o cale de acces catre cavitatea din stratul de sticla.
- Injectarea sub presiune, cu un dispozitiv special, a unei rasini care va umple pana si cele mai mici cotloane ale cavitatii sau sparturii. Aceasta se intareste ca sticla sub actiunea razelor ultraviolete, lipind definitiv spartura si restaurand vizibilitatea in punctul afectat.
- Intarirea rasinii (polimerizarea) sub efectul razelor ultraviolete (de la soare sau o lampa speciala). Rasina capata duritatea sticlei, “lipind” definitiv avaria.
CELE MAI BUNE REZULTATE SE OBTIN CAND REPARATIA SE FACE IMEDIAT DUPA AVARIERE, INAINTE DE CONTAMINAREA CU PRAF, MURDARIE SI UMEZEALA PUNETI O BUCATA DE SCOCI PE CIOBITURA SAU FISURA PENTRU A PROTEJA DE MIZERIE!
REPARATII CIOBITURI PARBRIZ
vladmirel is offline   Reply With Quote
Old 28-10-12, 17:52   #2
B-64-MVP

Stage 5
 
B-64-MVP's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 829
Wink Re: Fac reparatii ciobituri parbriz auto 50 ron, schimb orice tip de geam la orce mar

RECOMAND VLAD MIREL ! ! ! Mi-a reparat parbrizul, care avea o floricica si o crapatura de 5-6 cm ! ! ! User serios ! ! ! Upppppp ! ! !
B-64-MVP is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -