Un nou loc unde iti poti modifica masina, schimba motorul, confectionare evacuari, sudura precum si lucrari uzuale de mecanica multimarca.
Locatia este Sos Oltenitei 129, a doua statie de la Big Berceni catre Romprim telefon contact 0727.57.53.05 si 0763.65.84.88.
Va prezint si ceva fotografii cu primul proiectfinalizat,un e30 din 1.8 in 3.0, cu confectionare de suporti si alte evacuare, dupa cum se vede si in filmulet :
__________________ Iadul era plin, asa ca .....................m-am intors , and is no replacement for displacement. Go go go go
Audi =
Espero =
Bmw E36 1.8is traseu cu intermediara stock si o finala care nu prea il incanta pe propietar, urmand alta in viitorul apropiat, deci voi reveni cu alte poze mai "la obiect".
(din nou scuze pt calitatea pozelor, nu am avut aparatul foto la indemana)
Nu inteleg de ce se mai foloseste teava de inox daca se sudeaza cu sarma sau electrod de otel carbon..................
In primul rand compatibilitatea dinr-e inox si otel carbon este aproape inexistenta, se va rupe in scurt timp si va rugini.
sau trebuie sa revenim la autogen ?
oricum, asa e romanul carcotas.
Un nou loc unde iti poti modifica masina, schimba motorul, confectionare evacuari, sudura precum si lucrari uzuale de mecanica multimarca.
Locatia este Sos Oltenitei 129, a doua statie de la Big Berceni catre Romprim telefon contact 0727.57.53.05 si 0763.65.84.88.
Va prezint si ceva fotografii cu primul proiectfinalizat,un e30 din 1.8 in 3.0, cu confectionare de suporti si alte evacuare, dupa cum se vede si in filmulet :
Salut. Te rog lasa-mi si mie nr tau de tel pt a discuta despre mutarea volanului de pe dreapta pe stanga la un mitsubishi pajero. Ms
sal
am si eu un audi a4 b5 1,6 benzina si am mai cumparat unu cu volan pe dreapata.as vrea sa pun cam tot de pe cel de anglia pe al meu(motor,cutie,+interior cam tot in afara de mocheta)
se paote un pretz estimativ?
o zi buna