Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini Tari & Concept Cars

Reply
 
Thread Tools
Old 25-08-10, 11:38   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

Vestile ca Nissan GT-R se pregateste sa primeasca o noua serie de imbunatatiri s-au raspandit atat de repede incat primele poze cu noua versiune au si aparut pe internet. Modificarile operate au fost pastrate la un nivel minim, Godzilla fiind, insa, la un pas de perfectiune.



Pornind de la exterior, partea frontala a fost usor revizuita si incorporeaza acum nelipsitele LED-uri. Desi, cel mai probabil, aceasta schimbare va creea o serie de controverse, coeficientul aerodinamic a scazut de la 0.272 la 0.268. De asemenea, un nou difuzor si-a facut aparitia in partea din spate, rezultand o forta de apasare imbunatatita cu pana la 10 procente.



Mai aerodinamic ca niciodata, noul Nissan GT-R vine la pachet si cu noi jante semnate de Rays, ce salveaza pana la 12 kilograme. Mai mult de atat, doua noi culori exterioare vor completa paleta de nuante disponibile, in timp ce o crestere de putere si o serie de modificari la nivelul trenului de rulare sunt, de asemenea, asteptate.

__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 26-08-10, 10:13   #2
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re: Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

Detalii noi despre viitorul Nissan GT-R - va avea si tractiune spate!

Detalii noi despre noul GT-R nu au ezitat sa apara. Iata acum mai multe poze cu viitorul supercar japonez dar si amanunte despre bunatatile cu care va veni masina in 2012. Destul de multe imbunatatiri la o masina, care si asa, era foarte buna si gata sa se ia in piept cu Porsche 911 Turbo.

Vechiul GT-R avea numele de cod CBA-R35, insa cel nou - sa sune tobele!!! - va avea DBA-R35. Hmmmmm, doar atat? O litera schimbata? Inseamna ca mare lucru nu va fi nou pe masina care deja a facut istorie si care se va lansa intr-o forma noua tocmai in 2012. Ei bine, nu e chiar asa...


Viitorul Nissan GT-R are multe modificari, incepand cu ranforsarea caroseriei. Se stie si este confirmat de catre toti jurnalistii din domeniu ca GT-R are o caroserie impecabila, echilibrata si greu de egalat. Cu toate astea, japonezii au reusit sa o faca si mai buna pentru 2012. Mai precis, au ranforsat partea frontala si zona tabloului de bord. Nici suspensiile nu au ramas ca la modelul actual - vor fi multe elemente de carbon si aluminiu pentru a fi pastrata rigiditatea dar si greutatea scazuta in acelasi timp.


Despre niste frane perfecte ce e de zis? Sunt si ele imbunatatite, mai ales ca la varianta de acum Nissan a primit niste plangeri pentru franarea pe circuit. Cu alte cuvinte a recunoscut, a luat notite si a imbunatatit franele, semn ca asta este o masina clara de curse.


Dar cea mai tare noutate cu care vine GT-R este referitoare la sistemul de tractiune. Noul DBA-R35 va avea un nou mod de propulsie, care va permite trecerea de la 4x4 la 4x2, puterea transmitandu-se numai la rotile spate. Asta se va face apasand butonul "Economie de energie" timp de 4 secunde. Odata acest mode activat, puterea este transmisa rotilor din spate, ceea ce face ca noul GT-R sa fie extrem de interesant si de... driftuibil.


Despre ceea ce ne intereseaza cel mai mult, din pacate nimic nou. Sau cel putin nu se stie nimic deocamdata. Motorul V6 bi-turbo de acum probabil va fi pastrat, dar va depasi puterea de 500 de cp cu siguranta. Noul Nissan GT-R 2012 se anunta incredibil, asa ca il asteptam cu sufletul la gura!



Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 26-08-10, 17:14   #3
vacaroz

Stage 5
 
vacaroz's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,016
Member of:
[VW]
Default Re: Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

au rezolvat si problema pasajelor pt aerisirea franelor?
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 01-09-10, 13:25   #4
CobraRB
Fiat Driver

Stage 3
 
CobraRB's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 140
Member of:
[Fiat]
Default Re: Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

e superb!!! cred ca este una duntre cele mai bune masini,avand si in vedere raportul calitate/pret. imbunatatirile sunt binevenite!!!
CobraRB is offline   Reply With Quote
Old 02-09-10, 15:54   #5
adrian78bmw

Stage 5
 
adrian78bmw's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 4,437
Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]
Default Re: Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

Nissan GT-R facelift ar putea avea 540 de cai putere


Nissan a confirmat zvonurile privind īmbunătăţirea resurselor motorului V6, regăsit pe GT-R, odată cu lansarea faceliftului din această toamnă. Japonezul ar urma să dezvolte pānă la 540 de cai putere.


La o săptămānă de la publicarea primelor imagini ale faceliftului pregătit de Nissan pentru modelul sportiv GT-R, noi informaţii apar īn presa de specialitate.

Pachetul de revizuiri estetice va include, aşa cum am mai spus, lumini LED integrate īn spoilerul frontal, poziţionate sub blocurile optice, precum şi o grilă cu un contur ceva mai bine definit. De asemenea, posteriorul va adopta un deflector mai pronunţat, care īnglobează acum şi un stop pentru frānă.

Principalele noutăţi se vor regăsi īnsă sub capotă, acolo unde se aşteaptă o creştere substanţială a resurselor motorului. Nissan se pare că a confirmat revizuirea propulsorului V6 biturbo de 3.8 litri, īnsă capacitatea acestuia este momentan un mister. Voci din anturajul companiei vorbesc despre o putere totală cuprinsă īntre 530 şi 540 de cai, suficient pentru a fura coroana segmentului de la Porsche 911 Turbo.

Inginerii japonezi nu se vor opri īnsă aici, coupe-ul de performanţă urmānd să beneficieze de un set de suspensii modificate radical şi de o nouă generaţie a sistemului "launch control". Cu toate acestea, retuşul care va face deliciul viitorilor clienţi va fi posibilitatea de a folosi resursele motorului doar pentru puntea spate
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	162475l-290x0-w-b01d8bea.jpg
Views:	147
Size:	17.0 KB
ID:	1637652  
__________________
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 03-09-10, 12:04   #6
crysty.bobok

Stage 5
 
crysty.bobok's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,948
Default Re: Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

Nu stiu ce au toti cu proiectoarele alea pe led... sunt total aiurea..
Masina este excelenta la bani astia si ceea ce ofera !
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 03-09-10, 14:58   #7
spiner

Stage 3
 
spiner's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 124
Default Re: Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

Ce pret are acest model?
spiner is offline   Reply With Quote
Old 18-10-10, 15:59   #8
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

Samurai Warrior: Noul Nissan GT-R vine cu 530 CP, scoate 7:20 minute la 'Ring!

Joaca s-a terminat! Japonezii de la Nissan au dezvaluit in cele din urma cifrele care caracterizeaza noul GT-R, supercarul din Tara Soarelui Rasare fiind acum mai puternic si mai rapid ca niciodata.



De parca nu ar fi fost indeajuns de performant, impresionantul Nissan GT-R a sarit la nivelul urmator. Cu un total de 530 cai putere, exact cat noul Porsche 911 Turbo S, supercarul japonez este capabil sa parcurga un tur la Nurburgring in doar 7 minute si 20 secunde. Pe scurt, noul Nissan GT-R este acum mai rapid chiar si decat Chevrolet Corvette ZR1, fiind mai incet cu doar doua secunde fata de extremul Porsche 911 GT2 RS.



Iar imbunatatirile nu se opresc aici. Suspensia a fost de asemenea revizuita, de acelasi tratament bucurandu-se si sistemul de franare. Multumita modificarilor efectuate la nivelul caroseriei, coeficientul aerodinamic a scazut de la 0.27 la 0.26, jantele forjate Rays pe 20 inci fiind incaltate cu pneuri Dunlop SP Sport MAXX GT.





Mai mult de atat, viitorii clienti vor putea opta pentru doua noi variante, Nissan GT-R fiind acum oferit in nu mai putin de sase versiuni: Pure edition, Black edition, Premium edition, SpecV, Club Track si EGOIST. Supercarul japonez va sosi in Europa incepand cu anul viitor.
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 16-11-10, 13:11   #9
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Nissan GT-R primeste o noua serie de imbunatatiri!

Video: Noul Nissan GT-R accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.0 secunde!

Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Nissan GT-R este unul din cele mai rapide supercaruri de pe planeta, insa versiunea cu facelift a terorii supranumite Godzilla planuieste sa atinga noi limite in ceea ce priveste performantele pe care le ofera!

Trecut recent printr-o sedinta de imbunatatiri, impresionantul Nissan GT-R se lauda in fata tuturor supercarurilor cu mai multa putere ca niciodata (530 CP, mai exact), un nou kit aerodinamic si, nu in ultimul rand, o versiune upgradata a sistemului "launch control". Rezultatul? Supercarul japonez a reusit deja sa atraga toata atentia asupra sa prin cele 7 minute si 20 de secunde reusite la Nurburgring, insa Godzilla vrea mai mult de atat si ne demonstreaza ca este in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in putin peste trei secunde!


Nissan GT-R: 0 - 100 km/h Part. 1
Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro


Nissan GT-R: 0 - 100 km/h Part. 2
Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro

Last edited by boy_wonder; 16-11-10 at 13:16.
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -