Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini Tari & Concept Cars

Reply
 
Thread Tools
Old 07-09-10, 10:30   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Nissan GT-R de lux se va numi GT-R Egoist

Clientii de Nissan GT-R sunt destul de exclusivisti. Atat de mult, incat doresc o versiune mai luxoasa a Supercarului japonez. Japonezii planuiau demult sa lanseze o astfel de versiune si se zvonea ca se va numi Spec M, insa acum, oficial, aceasta se va intitula Egoist.


GT-R Egoist isi ia numele inspirat de cele mai inalte distinctii in lux si exclusivitate, de la parfumul Chanel cu acelasi nume, dar si de la un producator japonez de aparate foarte scumpe. "Stim ca este un nume ego-centrist, stim ca este foarte rasunator si epateaza, dar am vrut sa ne jucam putin cu acest cuvant" zice un oficial de la Nissan.


Varianta Egoist va primi o noua bara frontala si o noua grila. Vor fi lumini si stoputi cu led-uri, iar pe capota vor fi plasate niste orificii noi, pentru a fi ventilate mai bine evacuarea si admisia. Noua versiune are la baza GT-R-ul Black Edition si Premium Edition, cu discuri mari pe fata de 390 mm si 360 spate, dar si un set de jante foarte usor in 10 spite.


In afara de materialele mult mai bune ce se vor folosi la interior, Egoist mai vine si cu ceva putere in plus. Mai precis, va avea o greutate mai mica cu 30 de kg fata de varianta standard, dar va avea si 506 cp in loc de 480 si un cuplu crescut la 607 Nm. Cresterea de putere se datoreaza unor modificari la turbo, la sistemul de ungere si la evacuare. Se pare ca pana si treptele de viteza sunt putin altfel, la fel si suspensia si geometria masinii. Global, chiar daca se vrea o varianta mai luxoasa, noul Nissan GT-R Egoist este o masina mai buna, mai sportiva si mai rapida.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Nissan-gt-r.jpg
Views:	98
Size:	208.5 KB
ID:	1644030  
Hondarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -